NordNews
Avem ce spune

Horoscop : Veste neaşteptată şi un cadou din partea rudelor

Astrologii au veşti bune în dragoste pentru unii nativi ai zodiacului. Iubirea pluteşte în aer.

  • Balanţele au decizii de luat din punct de vedere sentimental.
  • Fecioarele au noroc la serviciu.

 Berbec

Taur

Gemeni

Există un dezechilibru din ce în ce mai mare între inimă și cap și este necesar să vă ocupați de acest lucru. Încercaţi să vă puneţi ordine în gânduri pentru pentru a lua o decizie care să vă poată aduce liniştea sufletească. Trebuie să fiţi ocnştienţi că impulsivitatea şi acţiunile vulcanice nu vă vor conduce pe drumul cel bun. Fiţi sinceri, înţelegători şi aveţi răbdare.

S-ar putea să fiți forțați să faceți față unui eșec din trecut, dar puteți remedia ceea ce trebuie remediat atâta timp cât aveți încredere în voi înșivă. Începeți să vă bazaţi pe intuiţie şi aveţi încredere în voi. Dacă vei petree prea mult timp gândindu-vă la un anumit lucru s-ar putea să pierdeţi o oprtunitate, fie ea în dragoste ori în plan profesional.

Leu

Nativii Leu care au muncit din greu în ultima vreme au şansa de a se dezvolta în plan financiar. Spre seară s-ar putea să primiţi un telefon din partea unei rude care vă va înştiinţa în legătură cu o sumă de bani pe care vrea să v-o ofere. Gândiţi-vă bine cum vreţi să-i investiţi.

Nativii Fecioară au parte de o zi nemaipomenită din punct de vedere profesional. Șansele de a avansa în cadrul companiei sunt destul de mari, dar trebuie să dea dovadă de profesionalism, pricepere, dedicare și forță de muncă. Acordați ajutor, sfaturi colegilor care au nevoie de voi astăzi.

Cei aflați sub semnul zodiacal al Balanțelor sunt nevoiți să ia o decizie importantă în dragoste. Fiți sinceri și fermi atunci când vă expuneți punctele de vedere în fața celor din jur. Vorbiți cu familia, prietenii dacă simțiți nevoia de a primi sfaturi ori pentru a fi pur și simplu ascultați.

Scorpion

Nativii Scorpion trag din greu, astăzi, pentru a-și atrage de partea lor măcar un prieten care să-i susțin în proiectul demarat. Va fi o misiune foarte dificilă, pentru că nu reușiți să fiți tocmai convingători. Însă, în cele din urmă, efortul depus va da roade din punct de vedere financiar, iar profitul obținut va face ca relația dintre voi să devină una și mai stabilă, existând posibilitatea unor alte colaborări pe viitor.

Săgetător

Teama este cuvântul de ordine astăzi pentu Săgetători. Aceștia nu reușesc să se mobilizeze aproape deloc. Poate ar fi mai bine să obțineți cuvinte de încurajare de la apropiați. Abilitățile pe care le aveați sunt tot acolo, însă lipsa de încredere în sine v-a făcut să aveți dubii în legătură cu posibilitatea de a obține rezultate favorabile. Vestea bună este că vă puteți recăpăta încrederea, dacă vă lăsați prietenii să vă binedispună.

Capricorn

Aruncați un ochi critic asupra tuturor relațiilor pe care le aveți cu colegii de muncă. S-ar putea să vă dați seama de faptul că unii dintre colegi nu sunt chiar atât de buni cum v-ați imaginat. În spatele unor zâmbete se pot ascunde intenții nebănuite. Asigurați-vă că păstrați liniile de comunicare deschise și nu uitați că nimeni nu este perfect, astfel că faptele rele ar putea fi pedepsite pe măsură.

Vărsător

Vărsătorii au parte de o zi ușoară din aproape toate punctele de vedere. La muncă stresul nu este ca în trecutul apropiat, financiar sunteți pe o poziție de forță, iar în relația cu partenerul de viață flacăra iubirii se reaprinde după o o perioadă mai tulbure. Spre seară veți avea ocazia să vă reconectați cu prieteni pe care nu i-ați mai văzut de mult și care sunt pregătiți să vă facă o surpriză.

Pești

Sunteți într-o dispoziție foarte tolerantă și ajungeți să vă bucurați de fiecare experiență trăită, chiar dacă unele nu sunt chiar atât de avantajoase. Transformarea de care dați dovadă îi surprinde pe cei apropiați care însă își vor da seama că dați dovadă de mult mai multa încredere și astfel vor realiza că se pot baza pe voi. Totul este să nu vorbiți peste măsură, pentru că nimeni nu are timp de pierdut cu lucruri mai puțin esențiale.

sursa : observatornews.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"