NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Veşti bune în afaceri pentru unii nativi şi un cadou neaşteptat

Este o zi productivă din toate punctele de vedere. Gândiţi-vă la acele proiecte pe care le doriţi puse în aplicare şi munciţi pentru a vă îndeplini visul. Puterea stă în propriile mâini, motiv pentru care doar de voi depinde câştigul şi bunăstarea de care veţi avea parte.
 

Berbec

Berbecii au planuri serioase referitoare la anumite schimbări în viaţa lor. Analizaţi-vă toate ofertele şi ocaziile de câştig, realizaţi o listă de priorităţi şi nu vă aruncaţi cu capul înainte, fără să fiţi totuşi siguri de şansele voastre. În relaţiile personale mai aveţi de muncit, mai ales pentru a recâştiga încrederea unei persoane. Nu vă daţi totuşi bătuţi, lucrurile bune vor apărea cât de curând.
 

Taur

Taurii vor avea parte de momente destuld e dificile la serviciu, dar dând dovadă de curaj, profesionalism şi respect, veţi evita cu uşurinţă orice posibil conflict, mai ales între colegi. Staţi departe de situaţiile tensionate şi concentraţi-vă asupra acelor proiecte care vă aparţin. Ar putea fi o zi stresantă, dar seara vă veţi relaxa cu siguranţă alături de prieteni sau de familie şi veţi uita de toate greutăţile de la locul de muncă.
 

Gemeni

Gemenii care şi-au propus să ducă la bun sfârşit o anumită sarcină sunt sfătuiţi să se concentreze şi poate, chiar să stea peste program la serviciu pentru a-şi termina munca. Vă veţi simţi extraordinar să ştiţi că planul vostru va putea fi pus în aplicare şi că nu va mai trebui să munciţi la el şi următoarea zi. Pe plan personal, dacă aveţi o problemă care vă tot frământă, astrologii vă recomandă să dezbateţi subiectul alături de rudele voastre sau de prietenii foarte apropiaţi. Astfel vă va fi mult mai uşor să luaţi decizia potrivită.
 

Rac

Racii vor avea parte, astăzi, de priviri insistente din partea unor persoane de la care nu se aşteaptă. Deşi eraţi interesaţi de unele persoane din jurul vostru, niciodată nu s-a întâmplat ca sentimentele de atracţie să fie reciproce. Astăzi, însă, veţi fi surprinşi de acele persoane şi veţi simţi că unele dintre ele se uită altfel la voi. Dacă sunteţi deja într-o relaţie, astăzi veţi face planuri de viitor care vă vor schimba viaţa în bine. În ceea ce priveşte situaţia profesională, sunteţi pe drumul cel bun.
 

Leu

Astrele recomandă Leilor ca astăzi să evite să îşi facă noi prieteni sau să se îndrăgostească. Şansele ca noile relaţii pe care le-aţi putea lega astăzi să meargă sunt foarte mici. Cu toate că voi vă doriţi noi prieteni sau o persoană alături de care să vă petreceţi restul zilelor, astăzi nu este o zi fastă pentru ca acest lucru să se întâmple. Totuşi, astrele anunţă că acest lucru se va putea întâmpla în foarte scurt timp.
 

Fecioară

Fecioarele vor avea parte de noroc, astăzi, atât în dragoste, cât şi pe plan financiar. Totuşi, încercaţi să nu combinaţi cele două aspecte favorabile din viaţa voastră. Când vine vorba de dragoste, concentraţi-vă doar pe situaţia de fapt şi încercaţi să aflaţi dacă sunteţi compatibili 100% cu persoana cu care sunteţi deja într-o relaţie sau pe care aţi cunoscut-o astăzi. De cealaltă parte, norocul la bani va veni în acel moment din zi în care vă aşteptaţi mai puţin. Nu trebuie să depuneţi foarte multe eforturi, pentru că aţi muncit foarte mult pentru ca acest lucru să se întâmple.
 

Balanţă

Pentru Balanţe, ziua va fi una foarte uşoară şi foarte productivă. Orice vor încerca să facă, se vor descurca minunat şi fără prea mult efort. E bine să profitaţi de aceste aspecte pozitive şi să încercaţi să rezolvaţi cât mai multe probleme personale. E o zi perfectă pentru a discuta o mărire de salariu cu şeful.
 

Scorpion

S-ar putea să fiţi confuzi în faţa evenimentelor de astăzi, aşa că cel mai bine e să le luaţi pas cu pas. Mai ales că e posibil ca o parte din viaţa ta să fie întoarsă cu susul în jos. Orice s-ar întâmpla în jurul tău, nu te stresa. Situaţiile negative se vor rezolva doar dacă păstrezi forţa pe care ţi-o dă zodia ta. Mai ales că la finalul zilei, tensiunea colosală acumulată va fi ănlocuită de calm.
 

Săgetător

O discuţie neaşteptată cu un străin poate provoca confuzie. O confuzie care poate apărea şi după o cerere stranie de ajutor venită din partea cuiva apropiat. Pentru a găsi o cale de ieşire e nevoie de multă diplomaţie. Nu strică deloc un pic de ambiguitate. Cât priveşte finanţele, rămâi precaut.
 

Capricorn

Astăzi, Capricornii ar trebui să dea atenție și propriei persoane. I-ați obișnuit pe cei din jurul vostru să le dați de fiecare dată o mână de ajutor salvatoare și s-ar putea să fiți asaltați de noi
cereri. Fiți atenți, ați putea fi distrași de efortul de a-i ajuta pe alții și riscați să nu vă terminați proiectele voastre, spune horoscopul. Faceți din munca voastră o prioritate, iar ceilalți pot
aștepta! Seara, făceți-vă timp pentru a vă odihni, e important pentru sănătatea voastră!
 

Vărsător

Se anunță o zi fericită astăzi pentru Vărsători, fără pic de energii negative. Chiar și dacă un vecin sau un coleg de muncă dă semn că are ceva în contradictoriu, discuția nu vă afectează bunadispoziție. Starea voastră poate fi ”contagioasă” și benefică pentru cei din jur. Orice gest caritabil pe care îl veți face, orice ajutor pe care îl veți da va fi foarte apreciat.
 

Peşti

Marți, Peștii vor reuși să rezolve o situație complexă. E posibil să fie vorba despre un credit sau o achiziție importantă, poate imobiliară, spune horoscopul. Sunt vești bune și de la muncă. Aveți șanse mari să obțineți rezultate bune în profesiune și afaceri, unde veți da dovadă de creativitate și eficiență.
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"