NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Veşti bune în dragoste pentru unii nativi şi un cadou neaşteptat

O zi cu multe surprize în dragoste pentru unii nativi şi multă bucurie în familie. Este o perioadă perfectă pentru a sărbători alături de familie şi pentru a depăna amintiri frumoase. Mergeţi în vizită la rude şi luaţi cina împreună. 
 

Berbec

Berbecii se redescoperă pe sine, un talent ascuns conturându-le personalitatea. Înainte de Anul Nou, merită să își pună gândurile în ordine și să vadă care sunt următoarele priorități. Seara se anunță în mijlocul prietenilor și a familiei, asta după ce decideți din senin să organizați o petrecere surpriză pentru unul dintre invitați.
 

Taur

Taurii sunt puși pe fapte mari. Vor să își dea un “restart” și să-și schimbe total modul de viață chiar înaintea Anului Nou. Deși vor avea parte de ceva greutăți, poate și dezamăgiri, vor reuși să treacă peste orice. O scurtă călătorie în locuri care sunt asociate cu amintirile plăcute vă va da starea necesară unui nou început.
 

Gemeni

Gemenii au rămas cu plăcerea de a împărți daruri, după vizita lui Moș Crăciun, așa că pregătesc noi surprize pentru cei dragi. Atenție la sănătate, sunteți predispuși să vă îmbolnăviți în această perioadă! Este recomandat să alegeți cu meticulozitate cu ce vă îmbrăcați, fiind în plan o călătorie mai îndepărtată. Distracția va fi garantată.
 

Rac

Racii sunt în al nouălea cer! O surpriză uriașă din partea persoanei iubite le va aduce bucuria în suflet. Un nou cadou apărut sub brad ascunde un inel de logodnă, așadar fac marele pas către o căsătorie, acest fapt reconfirmându-le cât de mult sunt iubiți. Există șansa unor să vă faceți noi cunoștințe care să se transforme în frumoase prietenii.
 

Leu

Leii înscriu succes după succes. O persoană cu experiență le va deschide noi uși ca să avanseze în carieră. La capitolul sentimente, veți avea parte de frumoase declarații de dragoste de la un admirator secret, însă cărora nu pe veți da curs, așteptând un moment potrivit pentru o nouă relație, pentru cei singuri. Este recomandat ca timpul liber să îl petreceți odihnindu-vă.
 

Fecioară

Fecioarele vor să fie în mijlocul familiei, alături de persoanele iubite. Au în plan o excursie care să îi surprindă pe toți cei dragi, așadar se vor bucura de o atmosferă armonioasă. Anul Nou aduce și ceva câștiguri în plus, așa că banii nu vor fi o problemă pentru următoarea perioadă.
 

Balanţă

Balanţele sunt preocupate de aspectul lor în această zi. Poate o schimbare în garderobă vă va da multă încredere în voi, ori chiar un drum la mall pentru câteva cadouri. Ceid ragi se vor bucura mult de intenţia voastră de a le aduce fericirea pe faţă.
 

Scorpion

Scorpionii ar trebui să stea departe de treburile casnice, pentru a nu exagera cu efortul depus. S-ar putea să fiţi sleiţi şi lipsiţi de energie, motiv pentru care cel mai bine ar fi să plecaţi în oraş, la o plimbare relaxantă. Sunaţi un prieten, o persoană dragă şi pierdeţi timpul împreună.
 

Săgetător

Săgetătorii sunt paşnici astăzi. Staţi departe de orice problemă, orice conflict sau situaţie deranjantă, indiferent de locul în care vă aflaţi. Ocupaţi-vă timpul cu planuri referitoare la petrecerea ditnre ani. Dacă nu aveţi încă planuri, este cazul să vă grăbiţi.
 

Capricon

Capricornii pot fi mulţumiţi de această zi. Sunt şanse ca în afaceri să realizaţi acum tot ce v-aţi propus tot anul. Mulţi capricorni vor avea ocazia de a avansa în plan profesional, dar şi de a descoperi pe cineva special în dragoste.
 

Vărsător

Vărsătorul preferă să îşi consume întreaga zi la cumpărături. Probabil un bonus primit pentru sărbători va fi motivul ideal pentru a vă înnoi garderoba sau pentru a face achiziţii pentru casă. Nu cheltuiţi însă toţi banii, s-ar putea să aveţi anumite cheltuieli la începutului lui 2019.
 

Pești

Peştii s-ar putea să aibă parte de mici supărări astăzi, din cauza unor colegi sau vecini. Nu trebuie însă să vă faceţi probleme, pentru că acestea se vor rezolva de la sine, prin multă comunicare şi mai ales înţelegere. În general va fi o zi liniştită.
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"