NordNews
Avem ce spune

Horoscop zilnic 10 aprilie 2018. Surprize plăcute pentru Scorpioni. Vezi ce provocări pot avea Berbecii.

BERBEC:
Prima zi de muncă după mini vacanță de Paște reușește să te scoată din starea de relaxare în care intrasei. Astăzi ai parte de câteva provocări la locul de muncă. Încearcă să te concentrezi puțin mai mult.
 
TAUR:
Ai o stare de spirit bună și reușești să îți rezolvi toate lucrurile pe care ți le-ai propus. E o zi bună pentru cheltuieli și sunt șanse foarte mari să cumperi ceva pe care nu-l vei regreta. Poate fi o piesă de mobilier.
 
GEMENI:
Te gândești la vacanță deja. Ai în plan să cumperi niște bilete de avion sau poate fi vorba de o rezervare undeva departe. Socotește-ți bugetul cu măsură și alege varianta cea mai bună. Nu face totuși rabat de la ce ți-ai propus.
 
RAC:
Câteva probleme de sănătate îți dau bătăi de cap. Nu ar fi rău să faci o pauză de la lucrurile cotidiene și să te relaxezi puțin mai mult. Ai acumulat ceva stres în ultima vreme și acum te resimți.
 
LEU:
Prea mult răsfăț culinar pentru tine. Ultimele zile au fost un adevărat festin pentru tine, iar astăzi poți recupera și cu puțin sport. Pe seară primești o veste de la cineva de departe.
 
FECIOARĂ:
Astăzi sunt perspective să întâlnești pe cineva care te poate enerva ușor. Rămâi calm și evită discuțiile în contradictoriu. Nu permite nimănui să îți strice cheful și buna dispoziție.
 
BALANȚĂ:
Ești destul de încordat și nu reușești să te relaxezi deloc în ultima vreme. Încearcă astăzi să îți setezi câteva activități recreative alături de familie. Pe seară poți să continui cu un shopping motivațional.
SCORPION:
Astăzi ești într-o dispoziție romantică. Îi faci o surpriză plăcută persoanei iubite, iar reacțiile nu vor întârzia să apară. Vei reuși să smulgi zâmbete pe fața celui drag. Gesturile îți vor fi răsplătite și pe seară vei primi și tu o surpriză din partea celui aproapiat.
 
SĂGETĂTOR:
Astăzi este o zi bună pentru cei care au propria afacere. Se arată câteva oferte interesante pe care le puteți primi din partea partenerului de afaceri. Important este să lucrați și conform dorinței proprii, totul în ritmul vostru.
 
CAPRICORN:
O veste importantă se arată de la cineva care nu v-a mai căutat de ceva timp. Posibil chiar să primiți o invitație pentru o vizită în străinătate. Cu banii nu stați foarte bine. Nu ar fi rău să vă faceți câteva economii.
 
VĂRSĂTOR:
Te bucuri de o sumă frumoasă de bani pe care o așteptai de ceva vreme. În același timp, este momentul ideal să-ți setezi câteva obiective cu acești bani. Încearcă să îți prioritizezi urgențele și să cheltui cu atenție.
PEȘTI:
Primești o veste care te poate supăra. Poate fi ceva legat de locul de muncă sau de la cineva din familie. Încearcă să iei cele mai bune decizii și nu te grabi să judeci pe nimeni. Cineva aproapiat îți cere o sumă de bani, scrie Perfecte.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"