NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Zodia care îşi va întâlni marea dragoste

Horoscop 2 ianuarie 2023. Astrologii recomandă atenţie sporită atunci când vine vorba de viaţa profesională şi cea sentimentală.

Berbec

Un conflict interior te va împiedica să te concetrezi asupra a ceea ce ai de făcut. În plus, o persoană apropiată îţi va distrage atenţia astfel că îţi va fi dificil să-ţi îndeplineşti sarcinile.

Taur

Vei fi într-o stare de tensiune şi agitaţie permanentă şi îţi va fi aproape imposibil să relaţionezi cu cei din jur. Încearcă să te detaşezi de toate problemele şi să priveşti lucrurile în perspectivă.

Gemeni

O zi aglomerată, cu multe probleme ce îşi aşteaptă rezolvarea. Tumultul cotidian îţi poate distruge starea de bine şi entuziasmul, dar nu te lăsa acaparat de negativism.

Rac

Poate că nu-ţi dai seama, dar distracţia din viaţa ta începe să dispară puţin câte puţin. Încercaţi să-i ţineţi aproape pe cei dragi, pentru că acolo se află cheia către fericire.

Leu

Tensiunea se poate acumula dacă nu eşti atent la modul în care comunici. Urmează-ţi drumul şi visele, dar fără a încerca să le impui altora modul tău de privi lumea.

Fecioară

Fă un pas în spate şi analizează cu atenţie ce se petrece în jurul tău. Vei realiza că eşti prins în mijlocul unui război şi fiecare tabără încearcă să te atragă de partea ei. Rezistă tentaţiei de a alege între ele şi mentine-ţi toate opţiunile deschise.

Balanţă

O parte din tine vrea să continue distracţia, cealaltă te îndeamnă să rezolvi proiectele pregătite pentru acest an. Acest „război” ar putea anula tot ce ai clădit până acum.

Scorpion

Când credeai că ai totul pregătit în cel mai mic detaliu, iubirea îţi dă peste cap toate planurile. Atenţia îţi va fi distrasă de o persoană de care te vei îndrăgosti iremediabil şi despre care vei afla în scurt că e marea iubire a vieţii tale. Poate fi un lucru bun, dacă reuşeşti să găseşti un echilibru între viaţa profesională şi cea sentimentală.

Săgetător

Eşti tentat să prelungeşti distracţia, dar subconştientul îţi tot trimite semnale că e cazul să te reapuci de muncă.

Capricorn

S-ar putea să te simţi un pic încordat pentru că eşti sub presiunea timpului. Trebuie să fii în multe locuri. Abordarea jovială te va ajuta să depăşeşt cu bine ziua.

Vărsător

Latura ta romantică va fi solicitată la maximum în această zi. Cu cât vei reuşi să te adaptezi mai repede la această parte a naturii tale, cu atât vei fi mai fericit. Nu uita să păstrezi totuşi măcar un picior pe pâmânt pentru nu pierde total contactul cu realitatea.

Peşti

Ţi se pare că timpul se scurge prea repede şi nu ai posibilitatea de a face tot ce ţi-ai propus. Îţi vei găsi liniştea dacă acorzi puţin mai multă atenţie vieţii sentimentale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"