NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Zodia care primește bani mulți la locul de muncă

Horoscopul din 23 iulie vă recomandă să aveți încredere în șansele de reușită! Astrele sunt de partea tuturor celor care acum trebuie să-și culeagă roadele muncii. O zodie va avea parte de câștig financiar și vești bune de la locul de muncă. 

Berbec

Multă lume va dori astăzi să stea de vorba cu ține, mai ales persoanele din segmentul profesional. Dozează-ți reacțiile și vorbele, întrucât sunt șanse să vorbești prea mult și fără rost. Activitățile comune cu persoană iubită sau cu copiii au succes, dacă demonstrezi răbdare, tolerantă și înțelegere. După-amiază, relaxează-te în confortul casei și în compania celor dragi.

Taur

În prima parte a zilei ești preocupat de aspectele financiare comune cu ceilalți. Sunt momente bune de a-ți achita facturile sau alte tipuri de datorii, fără teamă că rămâi cu bani puțini. Ai suficiențe resurse materiale și, în plus, sprijinul moral al celor dragi, astfel încât să te descurci onorabil cu toate. Spre seară ți-ar prinde bine vizionarea unei piese de teatru, un film sau o discuție elevata cu cineva drag.

Gemeni

Este o zi care poate aduce multe surprize în relațiile parteneriale. Scânteia pornește de la ține, așa încât ar fi mai bine să te controlezi. Ceilalți nu te pot urmă întocmai în acțiunile voastre comune și asta te necăjeste destul de mult. Ai răbdare, fii tolerant, pentru că există riscul să strici relații și situații bune. Explică-le celorlalți cum dorești să se desfășoare lucrurile și vei vedea că te vor înțelege și urmă îndeaproape.

Rac

Începi săptămâna în forță, propunându-ți să rezolvi multe treburi, atât la serviciu, cât și acasă. Ar fi bine să te concentrezi mai mult pe sarcinile profesionale, întrucât în umbră mocnesc conflicte. Evită suprasolicitatrile, dar și supraestimarile personale! Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă și este posibil să ai nevoie de îngrijiri medicale, în special pe segmentele ficatului și sistemului respirator.

Leu

Te poți ocupă cu succes de persoană iubită sau de copii. Sunt momente bune pentru a stabili un plan de acțiuni comune, recreative sau pentru a rezolvă chestiuni personale care trenează de multă vreme. Cei dragi se pot opune propunerilor tale, însă ai răbdare și ascultă-i. Vei descoperi lucruri interesante și folositoare. Relaxează-te, înveselește-te și amuză-i și pe alții cu glume bune.

Fecioară

Este o zi bună de petrecut acasă, în mijlocul membrilor familiei. Adună-i la o masă festivă, plănuiește vizite la rude, în locurile natale și ia legătură cu cei dragi pe care, fie nu i-ai mai văzut demult, fie nu mai știi nimic despre ei. Nostalgia vremurilor trecute are un rol important și o poți fructifica rafinându-ți concepțiile, ideile și atitudinea față de segmentul familial și implicațiile lui.

Balanța

Săptămâna debutează cu multe discuții și întâlniri cu tot felul de persoane. Unii fac parte din anturajul apropiat, alții sunt din segmentul profesional în care activezi. Amalgamul de informații și peripeții care apare astăzi pe neașteptate în preajmă ta te poate obosi pe de o parte, dar și bulversă, pe de altă. Liniștește-ți gândurile, evită provocările și nu te hazarda în discuții ample sau promisiuni fără acoperire.

Scorpion

 O zi interesantă la capitolul financiar. Horoscopul zilnic din 23 iulie spune că ai șanse să primești bani de la locul de muncă, respectiv salariul sau o prima, dar și vești legate de o nouă funcție. Chiar dacă observi că alții câștiga mai mult decât ține nu te hazarda în discuții pe această temă. Sunt aspecte ale muncii lor pe care tu nu le știi sau le știi parțial. Ocupă-te strict de treburile tale, cheltuiește doar pe cele necesare și ai încredere că beneficiezi de suficiențe resurse materiale.

Săgetător

Sunt momente favorabile pentru a declanșă schimbări importante în viață ta. Începe cu propria-ți persoană și termină cu domeniul profesional. Îți poți rearanja înfățișarea, îmbunătăți sănătatea și stilul de viață sau te poți orienta spre relații de bună calitate. Totul este să nu ai pretenții de la ceilalți să facă acum ceea ce faci tu. Implică-te numai în treburi ușoare și concentrează-te pe interesele tale.

Capricorn

Ziua îți aduce dorință de interiorizare și cufundare în gânduri. Relațiile cu ceilalți sunt anoste, astfel că ar fi bine să păstrezi o anumită distanță și să relationezi strict în limitele necesare. Odihnește-te, gândește-te la planuri noi, atât în profesie, cât și plan personal, fără a te gândi și la modalitățile de obținere a ceea ce dorești. După-amiază te vei simți mai bine, iar compnaia celor dragi te va înveseli mult.

Vărsător

De la și prin prieteni pot apărea surprize interesante. De fapt este vorba despre atitudinea pe care o ai tu față de aceste persoane și cât de apropiat te simți față de ei. Detașează-te, nu plecă urechea la tot ce auzi și fii ferm în scopurile tale. Puterea ta interioară este uriașa, astfel că nu ai nevoie de sprijinul altora deocamdată. Partenerul de viață sau unul dintre colaboratori te pot învață de bine, așa încât ai face bine să-i asculți.

Pești

La serviciu se conturează discuții și întrevederi cu șefii. Se vor putea pune la punct strategii noi de lucru, remedia punctele slabe ale activității profesionale și chiar poți obține o promovare. Însă fii prudent și anlizeaza bine lucrurile. Există riscul să te încarci cu responsabilități care sunt dificil de dus la bun sfârșit. Important este că beneficiezi de susținerea șefilor și chiar a unora dintre colegi.
sursa: www.a1.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"