NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Zodia care primește o lovitură cruntă! Discuțiile tensionate pot duce la despărțire

Această zi nu va aduce deloc vești bune pentru o zodie, întrucât discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață îl pot determina să pună punct poveștii de relație. 
 

Berbec

Aveți posibilitatea să vă faceți remarcat în societate și puteți colabora foarte bine cu cei din jur. Dorința de afirmare și perseverență vă ajută să încheiați o afacere profitabilă pe termen lung. Ar trebui, însă, să nu fiți foarte critic cu partenerul de viață.

Taur 

În prima parte a zilei aveți idei ingenioase, care pot da rezultate excelente în activitatea profesională și în afaceri. Relațiile sentimentale potfi foarte bune,  însă aveți tendința să îi faceți reproșuri nejustificate persoanei iubite. După-amiaza s-ar putea să vă viziteze un prieten, care va solicită un împrumut. Dacă puteți, ar fi bine să nu îl refuzați.

Gemeni 

În primaparte a zilei este posibil să fiți irascibil și riscați să vă purtați nedelicat cu persoana iubită. Ar trebui, însă, să vă stăpâniți nervozitatea, pentru că riscați să provocați o ceartă. Este momentul să va puneți în valoare potențialul intelectual, care este la cote maxime.

Rac 

Entuziasmul de care dați dovadă la locul de muncă vă poate atrage invidia unui coleg. Nu este exclus să aveți o discuție aprinsă cu partenerul de viață, care vă reproșează că acordați prea mult timp activităților profesionale sau afacerilor. Ar trebui, însă, să reacționați cu calm și diplomație.

Leu 

Din dorința de a câstiga mai mulți bani, riscați să neglijați relațiile sentimentale și să vă certați cu partenerul de viață. Gândiți-vă  bine înainte de a lua o hotărâre importantă. Încercați să gășiți o cale de mijloc între sentimente și bani! În a două parte a zilei s-ar putea să fiți invitat la rude, unde vă simțiți foarte bine și uitați de grijile cotidiene.

Fecioară 

Este posibil să plecați într-o călătorie neplanificată, în interesul familiei. Ar trebui, însă, să tratați cu maximă seriozitate întrunirile și conversațiile pe care le aveți azi, pentru că s-ar putea să aflați informații care vă vor fi foarte utile în plan profesional sau în afaceri. Ar fi bine să profitați de acest context astral favorabil, fiindcă puteți avea reușite frumoase atât în plan social, cât și din punct de vedere material.

Balanță 

Sunt șanse să se producă evenimente neașteptate, care marchează schimbări favorabile în viață dumneavoastră. Dorința de afirmare șiactivitatea intelectuală intensă va pot conduce spre succes, atât în societate, cât și în activitatea profesională. În a două parte a zilei este posibil să luați o hotărâre importantă într-o problemă sentimentală și ar fi bine să vă ascultați intuiția.

Scorpion

În prima parte a zilei este posibil să obțineți rezultate deosebite cu prilejul unei călătorii de afaceri. Este, însă, indicat să evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerii sau cu asociații. După-amiază aveți posibilitatea să faceți rost de bani pentru a continua o lucrare în locuința, pe care ați început-o cu mai mult timp în urmă. Nu este momentul să va lăsăți tentat de speculații.

Săgetător

Este posibil să întâmpinați dificultăți în relațiile sentimentale și în plan financiar. De aceea ar trebui să vă păstrați calmul și să nu luați decizii sub impulsul momentului. Puteți conta pe sprijinul prietenilor și al partenerului de viață. V-ar prinde bine să petreceți mai mult timp în compania unor persoane apropiate care vă ajută să va păstrați optimismul.

Capricorn 

În prima parte a zilei este posibil să survină evenimente neprevăzute care vă dau peste cap toate planurile. S-ar putea să aflați că trebuie să plecați într-o călătorie în interes profesional, spre nemulțumirea partenerului de viață. Ar fi bine să evitați o ceartă care ar putea tensiona relația pentru mult timp.

Vărsător

La locul de muncă și în afaceri sunteți plin de elan și aveți inițiative îndrăznețe. Evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii și cu partenerii. După-amiază aveți șanse de succes în societate și colaborați foarte bine cu persoanele mai tinere. Ar fi bine să nu faceți promisiuni dacă nu sunteți sigur că va puteți ține de cuvânt.

Pești 

S-ar putea că un prieten să va reproșeze că nu v-ați achitat o datorie la timp. La locul de muncă, ar trebui să nu vă lăsăți atras în confruntări cu colegii și să vă stabiliți clar prioritățile. Ar fi bine să profitați de sfaturile sau ajutorul unei persoane cu experiență.
SURSA: a1.ro
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"