NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Zodia care se scaldă în bani și fericire. A dat norocul peste ea

Horoscop 18 martie 2023. Astrologii anunță reușite pe toate planurile pentru o zodie. Alți nativi nu se simt la fel de norocoși. Fiți răbdători și nu vă lăsați conduși de impulsivitate în rezolvarea problemelor.

Berbec

Berbecii au foarte multe idei creative. Însă, modul în care vă exprimați poate fi unul deranjant pentru cei din jur. Fiți răbdători și nu vă lăsați conduși de impulsivitate.

Taur

O zi in care Taurii pot avea ghinionul de a nu reuși să se concentreze asupra unui proiect. Posibil ca o problema de pe zona de familie să vă ocupe tot timpul.

Gemeni

Nativii Gemeni vor avea parte de ieșiri cu prietenii. Însă, ar fi bine să nu vă lăsați influențați de bârfe și discuții care pot duce la ruperea unor relații.

Rac

Dacă Racii își doresc să investească sume importante, este recomandat să mai aștepte câteva zile. Nici împrumutul banilor nu este benefic, așa că… axați-vă pe casă și familie.

Leu

Leii pot avea parte de un conflict cu un prieten în urma căruia să ia decizii neprevăzute. Partea bună este că aveți idei de proiecte personale care să vă ajute pe zona de colaborări.

Fecioară

Fecioarele au un statut financiar și social foarte bun. Totuși, organizați-vă timpul în așa fel încât să-l petreceți și alături de persoana iubită.

Balanţă

În cazul în care Balanțele vor să plece într-o călătorie, ar trebui să-și schimbe planurile. Totuşi, astrele vă susțin la capitolul prieteni, așa că puteți merge în oraș sau la o petrecere.

Scorpion

E posibil ca Scorpionii să aibă parte de o confruntare cu cineva din familie și să nu știe cum să gestioneze situația. Rămâneți calmi indiferent de împrejurări.

Săgetător

Săgetătorii, în schimb, ar trebui să se axeze pe aspectele pozitive din viața lor. Nu vă gândiți prea mult la chestiunile care nu funcționează, ci mai degrabă încercați să găsiți soluții.

Capricorn

La cea mai mică problemă, Capricornii își pot schimba buna dispoziție. Sfatul zilei este să nu vă epuizați energia gândindu-vă excesiv la aceleași lucruri.

Vărsător

Vărsătorii au noroc în plan financiar. Pe lângă asta, fiți atenți în relația de cuplu pentru că pot exista discuții în contradictoriu pe teme legate de locuință.

Peşti

Energia nativilor Pești îi ajută să materializeze proiecte importante. Mai mult de atât, e recomandat să fiți mai deschiși și să vă exprimați sentimentele față de partener.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"