NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Zodia care se umple de bani! Astrele îi oferă câștig uriaș

Horoscopul din 22 noiembrie aduce o zi extraordinară pentru nativii unei zodii, de altfel singurii din horoscop care au parte de câștiguri neașteptat de mari. Tot ceea ce înseamnă investiție, acumulare de bunuri sau finanțe se va lega de această zodie, marea beneficiară! Ce zodie se umple de bani și are parte de un câștig uriaș din partea astrelor!

 Berbec

Astrele te îndeamnă să acorzi atenție capitolului financiar. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute legate de copii, de persoană iubită, de distracții sau legate de hobby-uri. Recomandabil este să fii prudent și să-ți faci mai întâi o prognoză financiară. Cei din preajmă ta au tendința, mai mult sau mai puțin conștientă, de a profită de pe urmă agoniselii tale materiale. Totodată se întrezăresc cheltuieli și pentru casă sau membrii familiei, care chiar au nevoie de sprijinul tău financiar.

Taur

Dorință de comunicare și cea de schimbare sunt la cote înalte. Ești foarte sensibil vizazi de reacțiile și remarcile celor din jur. Sunt momente bune de a-ți trasă noi planuri de viitor, însă planuri care să includă și modelarea personalității tale în funcție de circumstanțele în care te afli. Debarasează-te de tot ce nu îți mai place și fii mai înțelegător cu ceilalți. Dacă ești nevoit să călătorești se recomanda atenție sporită.

Gemeni

Apar circumstanțe favorabile aflării unor secrete. Pentru asta ai nevoie de detașare de cotidian, de izolare și deschidere mentală. Informațiile le poți primi fie prin revelație, vise sau viziuni, fie printr-un prieten sau o rudă apropiată. Acordă-ți timp suficient pentru a medită asupra celor aflate și abia peste câteva zile ia deciziile necesare. Totodată, ocupă-te doar de activitățile ușoare, pentru că organismul tău este obosit.

Rac

Astazi esti curios sa afli ce mai fac prietenii sau protectorii tai. Pe de o parte iti doresti altii, insa greu iti vine să-i lași pe cei vechi. De la cei existenti se pare că beneficiezi de susținere materială, dar și morală la nevoie. Sunt posibile discutii aprinse cu un prieten apropiat, insa s-ar putea ca acesta sa aiba dreptate. Nu pune la suflet, pentru ca sunt momente pasagere si lucrurile vor reveni la făgașul necesar ție în această perioadă.

Leu

Curiozitatea te împinge să afli ce mai este nou în domeniul profesional în care activezi, în speță ce mai fac șefii sau instituțiile oficiale implicate în activitatea pe care o desfășori la un loc de muncă. Remarcabil este că forță ta mentală poate pătrunde detaliile oricărei situații și poate desluși clar și repede mersul lucrurilor. Bine ar fi să ții doar pentru ține constatările și să vorbești cât mai puțin.

Fecioară

Se intrezaresc vesti despre o calatorie lunga sau despre largirea orizonturilor cunoasterii superioare prin abordarea unor cursuri de lunga durata. Asculta-ti vocea interioara si actioneaza numai in functie de intuitia ta. Daca este vorba despre demersuri oficiale, acestea pot cunoaste ceva intarzieri, insa doar pe moment, pentru ca pronia cerească te ajuta discret din umbra, la momentul potrivit.

Balanță

Sunt momente potrivite verificării bugetului de venituri și cheltuieli. Orientează-ți eforturile, dar și banii către achitarea facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Relațiile cu instituțiile financiare sunt bune pentru ambele părți. Dacă ai de-a face cu acestea, fie printr-un credit, fie prin activitatea desfășurată la serviciu, ia contact cu reprezentanții lor și pune la punct detaliile colaborării. După-amiază interesul tău se poate mută în alte sfere mai puțin materiale și anume în cele ezoterice ale vieții.

Scorpion

Relațiile parteneriale pot cunoaște astăzi reconfigurări serioase. Este vorba despre cele din domeniul socio-profesional și mai puțin despre relația cu partenerul de viață. Sunt momente bune pentru a discută detaliile activităților desfășurate în comun cu alții și pentru corespondența cu partenerii aflați la mare distanță. Fii prudent, deoarece superficialitatea unor colaboratori poate încurcă ițele. Sunt momente pasagere care pot fi depășite cu puțin efort și bunăvoință.

Săgetător

Energia zilei te predispune la implicarea în multe treburi la serviciu, dar și acasă. S-ar putea să fie nevoie să rezolvi unele demersuri oficiale legate de o colaborare cu parteneri străini sau pentru o călătorie îndepărtată. Ar fi bine să-ți reorganizezi timpul și programul zilnic, astfel încât să ai momente de relaxare și pentru sufletul și trupul tău. Organismul poate da semne de oboseală, de aceea dozează-ți eforturile. Odihnește-te mai mult!

Capricorn

Ești vesel, pus pe soții și pe distracții. Cei dragi și apropiați îți pot frână elanul, însă treci peste toanele lor. Bine ar fi să eviți implicarea emoțională în problemele altora și să te ocupi mai mult de sufletul tău. Neplăcerile cu ceilalți pot porni de la bani și bunuri administrate în comun. Ți se poate reproșa faptul că dai prea mulți bani pe chefuri sau hobby-uri tale. Pe undeva este adevărat, așa încât ia măsurile de rigoare.

Vărsător

O zi care îți aduce în atenție treburile gospodărești. Este nevoie să te ocupi de îmbunătățirea condițiilor în spațiul locativ, de reparații sau de planuri de achiziționare a unor obiecte decorative sau a unei mobile noi. Partenerul de viață se poate opune dorințelor tale de schimbare în sferă domestica, însă cu puțină răbdare și cu efortul de a-i explică necesitatea celor propuse de ține, vei obține ceea ce îți dorești.

Pești

Ziua este favorabilă comunicării și relaționării cu cei apropiați. Ești impulsionat de astre de a învață lucruri noi, fie lecturând cărți specifice, fie gândindu-te să studiezi temeinic o temă care ți-ar fi necesară în dezvoltarea profesională. Sunteți zodia care are parte de bani, câștiguri imense din partea astrelor. Marii beneficiari ai horoscopului sunt nativii din zodia Pești! Aveți grijă la la cei invidioși!
 
SURSA: a1.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata