NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Zodia Leu pierde orice șansă la bani și carieră

Berbec

În prima parte a zilei s-ar putea să aveți dificultăți de concentrare și un randament diminuat la locul de muncă și în afaceri.  Evitați discuțiile în contradictoriu cu superiorii sau cu colegii și să va străduiți să recuperați întârzierile.
După-amiază se întrevede o întrunire cu persoane apropiate, unde aveți șanse să va recapatati bună dispoziție.
 
 

Taur

Este posibil să faceți o călătorie în interes profesional sau de afaceri, care va oferă ocazia unei reaizari deosebite. Fiți foarte atent la acte și bagaje, fiindcă există riscul să pierdeți ceva important. Spre seară s-ar putea că o rudă mai în vârstă să apeleze la ajutorul dumneavoastră. Astăzi este de preferat să nu va lăsați tentat de câștiguri ușoare, fiindcă puteți suferi pierderi.
 
 

Gemeni

S-ar putea să fiți nevoit să faceți o cheltuiala neplanificata pentru a repară un obiect casnic de care nu va puteți lipsi. După-amiază este posibil să va schimbați programul în ultimul moment pentru a va ocupă de problemele partenerului de viață.  Ca să puteți duce la bun sfârșit tot ce v-ați propus pentru azi, acceptați ajutorul celor apropiați.
 
 

Rac

La locul de muncă sau în afaceri este posibil să faceți o greșeală și să fiți nevoit să cheltuiți timp și efort pentru a o corectă. Nu luați decizii în grabă și să nu va ambiționați să faceți totul de unul singur. Aveți ocazia să faceți cunoștință cu persoane care va pot ajută mult în viitor.
 
 

Leu

Este posibil să va enervați din cauza unor neînțelegeri sau a unor dificultăți neprevăzute cu care va confruntați la locul de muncă sau în afaceri. Că să nu tensionați relațiile cu colegii și cu familia, nu va manifestați nervozitatea și să va concentrați asupra problemelor care trebuie rezolvate fără întârziere. Dacă este posibil, ar fi bine să amânați eventualele călătorii planificate pentru azi. Pierdeți orice șansă de a spera la bani suplimentari sau la un nou job. Pentru moment, e bine să vă limitați strict la ceea ce aveți în prezent.
 
 

Fecioară

Dimineata se pare ca nu prea sunteti in forma si aveti impresia ca nu va reuseste nimic. Nu va ingrijorati! Puteti conta pe ajutorul celor apropiati. Aveti posibilitatea sa rezolvati o problema financiara impreuna cu partenerul de viata. Nu vă pierdeți încrederea, fiindcă se întrevede o perioadă mult mai favorabilă.
 
 

Balanță

S-ar putea că o problemă de sănătate să va împiedice să plecați într-o călătorie sau să ajungeți la o întâlnire.  Relațiile cu partenerul de viață ar putea fi puțin tensionate din cauza unei rude mai în vârstă. Pentru a evită agravarea situației, folosiți toate resursele de diplomație.
 
 

Scorpion

Se pare că intenționați să demarați o nouă activitate dar, din cauza nerăbdării, există riscul să faceți greșeli. Evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii și să încercați să terminați ce ați început. Puteți comunică foarte bine cu persoanele mai tinere din anturaj.
 
 

Săgetător

În prima parte a zilei este posibil să întâmpinați probleme de comunicare. Este indicat să fiți prudent la locul de muncă și în afaceri. Micile dificultati financiare din ultima vreme nu ar trebui sa va ingrijoreze. Contați pe ajutorul unei persoane mai în vârstă din familie. Spre seara este posibil sa primiti o veste neplacuta de la o ruda din alta localitate.
 
 

Capricorn

La locul de munca sau in afaceri este posibil sa traversati o perioada mai dificila din cauza neintelegerilor cu superiorii ierarhici sau cu colegii. Se pare ca nu stati prea bine cu banii, dar un prieten este dispus sa va ajute. Aveți rabdare, fiindca aveti sanse sa depasiti toate obstacolele.
 
 

Vărsător

Este posibil ca o afacere sa nu decurga asa cum v-ati propus si sa iesiti in pierdere, probabil din cauza unor probleme de comunicare. Nu va descurajati! In scurt timp se vor ivi si alte posibilitati de castig. Nu luați decizii în grabă și să evitați speculațiile.
 
 

Pești

O persoana mai în vârstă v-ar putea surprinde cu o propunere de colaborare. Ar fi bine să nu vă grăbiți să refuzați, chiar daca acum vi se pare ca beneficiile nu sunt foarte interesante. Acordați mai multă atenție partenerului de viață și să țineți cont de sugestiile unui bărbat mai în vârstă din familie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"