NordNews
Avem ce spune

Horoscopul zilei 14 aprilie 2021. Berbecii vor primi ajutor pe plan financiar

Marte, planeta energiei, îşi continuă tranzitul prin semnul Gemenilor, iar asta ne ajută să luăm decizii bune şi să ne planificăm viitorul eficient.

Berbec

Berbecii sunt avantajaţi într-o discuţie cu un bărbat, care îi ajută pe plan financiar, posibil cu un împrumut. Veţi avea parte de multe schimbări de program, aşa că nu vă faceţi prea multe planuri, spun astrele.

Taur

Taurii discută cu cineva de peste hotare privind un proiect. Însă şi iubirea poate apărea prin intermediul online, poate chiar o relaţie la distanţă.

Gemeni

Nativii Gemeni ar trebui să se axeze pe curăţenie. Nu în casă, ci privind activităţile pe care au, prietenii sau relaţiile de iubire.

Rac

Zona negocierilor este foarte bine aspectată când vorbim de Raci, zonă din care vor obţine bani. Puteţi da avansul azi pentru o casă, maşină sau alte obiecte valoroase.

Leu

Leii socializează foarte mult. O discuţie importantă cu un şef vă garantează o posibilă avansare la locul de muncă.

Fecioară

Dacă Fecioarele aveau plănuit să facă ceva ce ţine de un credit sau de bancă, mai bine amână astăzi. În schimb, sunteţi susţinuţi în relaţia cu o femeie raportată la un proiect.

Balanță

Balanțele trebuie să fie atente la persoana iubită. Este posibil să primiţi veşti neplăcute care să ducă la depărţire şi nici în afaceri nu vă merge foarte bine, aşa că aveţi grijă.

Scorpion

Scorpionii ar trebui să verifice chestiunile legate de bani. Cineva vă poate păcăli şi ar fi păcat să aveţi un dezechilibru major în buget.

Săgetător

Intuiţia este punctul forte al Săgetătărilor. Orice nu funcţionează, îşi va găsi rezolvare dacă sunteţi deschişi către noi idei.

Capricorn

Nativii Capricorn îşi fac griji cu privire la semnarea unor documente. O persoană la care nu vă aşteptaţi va fi ajutorul numărul 1.

Vărsător

Pentru Vărsători, în schimb, este o zi excelentă în care să semneze acte sau să facă o vânzare. Puteţi avea mici probleme cu persoanele tinere sau copiii.

Pești

Iar Peștii ies din tipare azi. Veţi reuşi să convingeţi chiar şi cele mai încăpăţânate persoane şi veţi obţine semnăturile de care aveţi nevoie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata