NordNews
Avem ce spune

Horoscopul zilei de vineri, 13 aprilie 2018. Vezi cine dintre zodii va celebra victorie în această zi.

Horoscopul zilei de vineri, 13 aprilie 2018

BERBEC
Cei din jurul tău se îndoiesc de tine și îți pun tot felul de bețe în roate ce nu te lasă să duci la îndeplinire ce ai început. Poate le-ai oferit unele motive de suspiciune cu privire la mijloacele la care apelezi, și de aceea unii se ridică vehement împotriva ta. E nevoie de unele explicații, pentru ca ceilalți consideră că nu mergi pe caile cele mai corecte, de aceea e bine să-ți exprimi mai clar intențiile, ca să nu te trezești mai devreme sau mai târziu doar cu opoziții. Unii sunt mai greu de convins, dar poți reuși dacă, înainte de toate, le recâștigi încrederea și simpatia.
TAUR
Ai mai multă încredere în forțele tale, pentru că ești mai capabil decât ai putea crede! Fii sigur că ceea ce faci, că ceea ce creezi, e de mare succes, dar ca lumea să aprecieze ceea ce iese din mintea sau mâinile tale, trebuie ca tu, mai întai, să învestești încredere și iubire în rodul muncii tale. Dacă tu te critici singur, dacă-ți gasești doar vini și defecte, cum ai vrea ca ceilalți să aprecieze mai mult ceea ce faci tu? Nu pretinde respect și apreciere dacă tu singur te privești ca pe cel mai mare inamic, deci învață să te iubești necondiționat pe tine însuti, pentru ca meriți asta din belșug!
GEMENI
Ai alaturi de tine exemple demne de urmat, deci profită din plin de ceea ce au ceilalți de oferit! Unii au sfaturi și informații excelente de dat, alții te stimulează cu dragostea și aprecierea lor. Știi să valorifici perfect resursele pe care aceștia ți le dau cu inima deschisă, pentru că sunt semne de prietenie și afecțiune sincere și stimulative în situația de față. Observi cu această ocazie că nu ești singur, că ai alături oameni de încredere pe care te poți baza cu succes și, dacă aduni alaturi de tine grupul adecvat scopurilor tale, vei primi tot concursul lor pentru ceea ce vrei să construiești.
RAC
Chiar daca au loc unele evenimente nu tocmai fericite în viața ta, nu trebuie să le acorzi mai multă importanță decât merită. Sunt chestiuni inerente în orice casă: de exemplu se mai nasc și conflicte între parinți și copii sau tensiuni în cuplu care planează peste toți ai casei ca un nor negru. Cei mici, cei tineri, copiii sunt cei care pot dezarma cel mai ușor bomba, aratând iubire și imensă întelegere parinților lor, care vin nervoși acasă. Daca tu ești cel tânar, copilul casei, retrage-te din tirul parinților, și acceptă-le nazurile, pentru că le vor trece repede. Dar daca tu ești părintele nervos, nu-ți elibera nervii pe copii, pentru că ei nu au nicio vină că tie ți-au mers toate anapoda astăzi. Nu face o drama din nimic!
LEU
Revendică-ți dreptul la fericire, fară să ții cont de ce spune lumea. Niciodată nu-i vei mulțumi pe toți, ca atare acum contează doar ce vrei tu cu adevarat. Învestește energie și pasiune în ceea ce vrei tu să primești de la viață, și nu te lasa oprit din elan de cei invidioși, neputincioși sau invechiți, acele persoane care nu pot ințelege dorința ta de a evolua spre un anumit țel. Indiferent ce fac sau gândesc ceilalți, alături de tine, sunt propriile lor puncte de vedere care nu sunt neapărat în asentimentul tău, de aceea nici nu încerca să le faci lor pe plac, dar nici nu-i judeca, așa cum poate unii dintre ei fac cu tine. Mergi pe calea ta cu încredere!
FECIOARĂ
De felul cum te privești pe tine însuti depinde succesul relațiilor tale, ca atare, daca vrei ca ceilalți să te placă așa cum ești, trebuie să-ti radieze iubirea de sine pe față. Dacă tu te vezi singur într-o oglindă deformată, dacă-ți vezi doar lipsurile și defectele, dacă în permanență ai vrea să schimbi ceva la tine, cum ai vrea ca ceilalți să te prețuiască mai mult? E ca și cum ai spune cuiva de o sută de ori că supa lui e sărată și până la urmă chiar va începe să simtă și el la fel despre ceea ce mănâncă. Mai bine te-ai vedea într-o lumină frumoasă de iubire, pentru că sigur meriți mai multă prețuire de sine! Renunță la auto-critică și acceptă-te!
BALANŢĂ
Ești mulțumit de urmarile unei decizii mai vechi, care dă acum semne bune! Ai avut curajul să schimbi macazul cu ceva timp în urmă, gest ce a generat ulterior mari schimbări în viața ta, iar acum poți vedea cu ochii tăi aceste urmari pozitive. Te feliciti pentru faptul ca ai avut curajul de a alege alt drum, de a aborda o atitudine nouă în fața viitorului, pentru că, din acel moment, tu practic ai pornit pe alt drum și ai devenit altul! Dacă ai fi fost comod și ai fi refuzat schimbarea, acum ai fi bătut pasul pe loc fără să mai aduci nimic nou, dar iată că ai luat decizii înțelepte cu efecte grozave pe termen lung. Ține-o tot așa, într-o continuă transformare în bine!
SCORPION
Ai luat candva o decizie și acum o regreți, pentru că descoperi că nu a avut efectele scontate. Nu e prea târziu să te razgândești, dacă vezi că nu se mai poate face nimic, deci fii pregatit să schimbi macazul acum! Nu te mai gandi de ce n-a mers prima variantă, nu mai cauta vinovați sau defecte la decizia luată cândva. Gata, n-a mers, ai acceptat și tu realitatea, deci e vremea să o cotești de urgență spre altceva! Vei vedea că a doua oară lucrurile vor merge mult mai bine, deci nu e deloc o rușine să recunoști că ai făcut și alegeri nepotrivite. Nu-ți mai face procese de conștiință și pornește iar, pe alt drum!
SĂGETĂTOR
Ajungi la capătul unui proiect care își arată deja urmările palpabile. Poate efectele sunt și de natură financiară, dincolo de satisfacția muncii împlinite, deci cu atât mai mare e bucuria. A fost un efort colectiv, nu ai fi ajuns aici fară contribuția unui grup mai larg de persoane, iar acum a venit momentul să vă apreciați unii altora rolul jucat, să vă arătați reciproc recunoștința și să imparțiți echitabil roadele. E o zi cu iz festiv, pentru că ai ceva minunat de sărbătorit alături de alte persoane care au fost alături de tine în ultima perioadă. Împreună ați depus eforturi, iar acum, tot împreună, celebrați cu bucurie victoria!
CAPRICORN
Abia astepți etapele următoare ale unui proiect pe care l-ai început cu mult entuziasm. Ești conștient că succesul depinde numai de eforturile proprii, tocmai de aceea faci tot ce-ți stă în putință. Ești mulțumit de modul în care se conturează deja rezultatele către care ai pornit și fiecare clipă care te apropie și mai mult de finish, îți amplifică ambiția și dorința de succes. Fiecare reușită de pe parcurs devine startul către un alt nivel și, din aproape în aproape, se cladește un succes de toată frumusețea. E bine să-ți etapizezi ascensiunea, fară să-ți stabilești direct rezultatele finale, ci pe cele intermediare, pas cu pas.
VĂRSĂTOR
Te întalnești cu oameni care, aparent, sunt în toate mințile, dar după ce schimbi câteva vorbe cu ei, îți dai seama că sunt obsedați de lucruri ciudate, că au idei fixe, ca au o atitudine bolnavă în fața unor situații pe care tu le tratezi mult mai lejer. Evită astfel de medii, dacă nu vrei să te împovarezi fară rost de griji inutile și obsesii care nu te reprezintă. Ei te-ar putea influența negativ, pentru că ei văd dușmani și pericole la tot pasul. Tu privești lucrurile cu un dram de detașare, de umor, ca și cum ar fi ceva ușor de trecut, dar ei au impresia că pică cerul pe ei. Le poți demonstra că nu e deloc adevarat, deci ridică-le tu lor moralul, dacă poți!
PEŞTI
Viitorul se deschide în culori extrem de atrăgătoare pentru tine, poate datorită stimulentelor pozitive venite de la cei de pe margine. Dacă te-ai înconjura de oameni posomorâți și negativiști, fii sigur că te-ar influența și pe tine, or așa ai norocul de a te alătura unui grup de oameni la fel de tonici și entuziaști. Unește-ți forțele cu astfel de persoane bine dispuse, pentru că vă veți molipsi unii pe alții. Succesul depinde numai de atitudinea pozitivă pe care o abordezi în fața provocărilor zilei, deci zâmbește: totul va ieși bine, prezice dozadebine.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata