NordNews
Avem ce spune

VIDEO | În 12 luni veți afla cum a schimbat UE la față nordul R.Moldova

Uniunea Europeană este un sprijin de încredere pentru Republica Moldova. Grație UE, în țara noastră au fost implementate mai multe proiecte de mediu și infrastructură. Portalul de știri Nordnews.md își propune să promoveze valorile și proiectele europene realizate cu UE în raioanele de nord a țării: Rîșcani, Glodeni, Briceni, Drochia, Edineț, Ocnița, Soroca, Florești, Sîngerei, Fălești și Dondușeni.


Aprovizionarea cu apă și canalizare, managementul deșeurilor solide, eficiența energetică, sunt doar unele dintre subiectele pe care jurnaliștii noștri le vor aborda într-o serie de emisiuni, reportaje și longreaduri.

Nu vom trece cu vederea nici suportul UE acordat Republicii Moldova în lupta cu coronavirus.

Durata proiectului este de 12 luni și este finanțat în cadrul Programul de Granturi Locale „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova”.

Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"