NordNews
Avem ce spune

Vacanța luxoasă a lui Igor Dodon la capătul lumii

Cunoscut pentru vacanțele sale luxoase, fostul președinte al R. Moldova Igor Dodon și-a sărbătorit ieri ziua de naștere în Extremul Orient rus, pe Insulele Sahalin și Kurile. Liderul socialiștilor a anunțat pe pagina sa de Facebook și a mulțumit prietenilor săi din Rusia „pentru această călătorie de neuitat”, potrivit zdg.md.

Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de felicitare și pentru urările de bine! Vă doresc și eu sănătate și încredere în viitor. În acest an am sărbătorit ziua mea de nastere la „capătul lumii”, într-un loc remarcabil, foarte frumos și liniștitor – pe insulele Sahalin și Kurile. A fost un prilej extraordinar pentru odihnă și pentru meditații.

Mulțumiri speciale prietenilor mei din Rusia care m-au invitat împreună cu familia și au făcut posibilă o astfel de călătorie incredibilă și de neuitat”, a scris Dodon pe Facebook.

Săptămâna trecută a confirmat relatările de presă că va pleca la Moscova într-o vizită „privată”.

ZdG a intrat anul trecut în posesia mai multor informații și fotografii despre o serie de vacanțe de lux de care a beneficiat familia Dodon în ultimul deceniu: Maldive, Seychelles, Dubai sau o vilă exclusivistă de pe teritoriul unuia dintre cele mai luxoase hoteluri de pe malul Mării Egee, resort gestionat de familia procurorului general al Rusiei, Iurii Chaika.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata