NordNews
Avem ce spune

Petreceri în tren. Oferta neobișnuită a CFM: „Cursele VIP dispun și de paturi de dormit”

Pentru cei care vor să-și uimească invitații la o petrecere sau să călătorească cu prietenii și colegii prin țară, Calea Ferată din Moldova vine cu o ofertă neobișnuită. 

Fie că este vorba de zile de naștere, team building-uri, excursii prin toată țara pentru copii și adulți sau alte evenimente – toate pot fi organizate în vagoanele speciale din dotarea CFM. Oferta este valabilă atât pentru persoanele fizice, cât și cele juridice.

În funcție de numărul grupului, traseul prestabilit și forma petrecerii, CFM vă pune la dispoziție trenuri cu 30 sau chiar 400 de locuri.

„Mijloacele de transport sunt spațioase, confortabile, dotate cu sisteme de climatizare. După caz, poate fi atașat și un vagon de tip restaurant. Cursele VIP pentru grupurile mici de persoane dispun și de paturi de dormit”, menționează reprezentanții CFM.

Potrivit CFM, prețul pentru rezervarea unei curse speciale este stabilit în funcție de distanța parcursă și tipul mijlocului de transport.

„Oferta noastră este valabilă atât pentru persoanele fizice, cât și cele juridice. Rezervările se fac cu minim 3 zile înainte de ziua plecării”, comunică întreprinderea.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"