NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Tâlhărie ziua în amiaza mare la Bălți. Făptașul purta mască și a amenințat o femeie cu cuțitul

Deși poliția a intervenit rapid la fața locului, hoțul care a jefuit filiala unei companii de microfinanțare din Bălți a reușit să fugă. Oamenii legii sunt încă în căutarea tâlharului care, în această după-amiază, a intrat în sediul unei companii de împrumut, a amenințat cu cuțitul o angajată și a luat 17 mii de lei.

„Scurtă albastră, pantaloni gri și căciulă neagră. Sunt niște bandiți, sau cine sunt? A venit foarte multă poliție, foarte repede au reacționat”, a spus un martor.

Șeful Inspectoratului de Poliție Bălți a declarat că oamenii legii vor depune tot efortul pentru a identifica făptașul care purta mască.

„Grupa operativă în plină componență s-a deplasat la fața locului. La moment s-a stabilit că, o persoană necunoscută a intrat și a cerut banii, a luat preventiv 17 mii de lei. Se petrec măsurile corespunzătoare întru stabilirea persoanei. Ulterior vom reveni cu informații”, a declarat Ion Volontir, șeful IP Bălți.

Individului i-a fost ușor să comită tâlhăria și să iasă din încăpere fără impedimente, întrucât filiala nu este asigurată cu serviciu de pază.

„Nu avea nimic, doar a speriat-o pe domnișoară. Cu părere de rău, sediul nu era păzit așa cum este necesar, deși a fost anterior informat despre faptul întrebuințării măsurilor de pază corespunzătoare privind sesizarea. Cu părere de rău, administratorul nu a executat propunerile poliției și sunt consecințe. Sigur că persoana va fi stabilită, noi vă vom informa adăugăt”, a adăugat șeful IP Bălți.

 

2 Comentarii
  1. […] этом сообщает […]

  2. […] fost reținut de polițiști după ce ar fi comis două infracțiuni la nici două luni distanță. Prima infracțiune a fost comisă pe data de 28 noiembrie 2022. Atunci, făptașul a intrat într-o organizație de creditare nebancară din mun. Bălți, unde […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"