NordNews
Avem ce spune

VIDEO| Consulatul General al României la Bălți, mesaj de Anul Nou: ,,Vom continua să contribuim la o viață calitativă a cetățenilor!”

Consulul General al României la Bălți, Petrișor Dumitrescu, împreună cu colectivul Consulatului General al României la Bălți au felicitat locuitorii orașului cu anul care vine. În mesajul său, Excelența Sa le dorește bălțenilor un an nou fericit, plin de realizări și cu emoții de neuitat. În același timp, Consulul a mai adăugat că, în anul care vine va continua să depună eforturile necesare pentru a susține performanța educațională iar consulatul va continua să ofere cetățenilor servicii consulare de calitate.

,,VĂ DORIM UN AN NOU 2023 CU MULTĂ SĂNĂTATE, PROSPERITATE, CLIPE MINUNATE, VIAȚĂ ÎNDELUNGATĂ ȘI ÎMBELȘUGATĂ ALĂTURI DE TOȚI CEI DRAGI.
SPERANȚA SĂ VĂ DESCHIDĂ POARTA SPRE UN AN NOU CU BUCURII ȘI DORINȚE ÎMPLINITE.
TRECEREA DINTRE ANI REPREZINTĂ UN MOMENT DE BILANȚ PENTRU ANUL CE A TRECUT ȘI NOI MOMENTE DE INSPIRAȚIE ȘI EMOȚII POZITIVE PENTRU ANUL CE VINE, PE CARE VI-L DORIM ÎNALT ÎN NĂZUINȚE ȘI PLIN DE REALIZĂRI PE TOATE PLANURILE.
CU ACEASTĂ OCAZIE VĂ MULȚUMIM PENTRU EXCELENTA COOPERARE ȘI VĂ ASIGURĂM CĂ VOM RĂMÂNE CONSECVENȚI SUSȚINERII PERFORMANȚEI EDUCAȚIONALE, UNEI CALITĂȚI RIDICATE A VIEȚII CETĂȚENILOR ȘI OFERIREA DE SERVICII CONSULARE DE CEA MAI ÎNALTĂ ȚINUTĂ.
LA MULȚI ANI FERICIȚI!
COLECTIVUL CONSULATULUI GENERAL AL ROMÂNIEI LA BĂLȚI„, scrie pe pagina oficială a Consulatului României la Bălți.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"