NordNews
Avem ce spune

Resturi de rachetă, descoperite în raionul Briceni. Anunțul MAI

Ministerul Afacerilor Interne al R. Moldova (MAI), informează că, pe teritoriul țării au căzut, din nou, resturi ale unei rachete rusești. Acestea au fost descoperite de patrula poliției de frontieră din Larga. Oamenii legii au luat imediat măsuri de protejare a zonei, iar Serviciul de Urgență 112, Procuratura raionului și echipele Bombteh ale IGP au fost informate despre acest caz. 

Poliția de Frontieră împreună cu colegii din Inspectoratul de Poliție Briceni asigură perimetrul și pregătesc asistența pentru echipele de investigare și verificare ale Bombteh IGP și ale procuraturii.
Este cel de-al patrulea caz în care resturi ale unor rachete provenite din bombardamente asupra Ucrainei cad pe teritoriul Republicii Moldova. Ca și în cazurile precedente, se întreprind toate acțiunile necesare, conform procedurii, de către instituțiile abilitate cu siguranța și securitatea cetățenilor.

 

Noaptea trecută, Rusia a lansat spre Ucraina peste 30 de rachete. Alerte antiaeriene au răsunat în orașe din Ucraina, iar apărarea antiaeriană a doborât 8 rachete Kalibr lansate de pe o navă rusească din Marea Neagră. Institutul pentru Studiul Războiului consideră că Rusia rămâne fără echipamentul militar și oamenii necesari pentru o ofensivă la scară largă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"