NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Un pod peste râul Răut din Bălți, reparat de mântuială

Un pod îngust care leagă cele două maluri ale Răutului pe strada Strîi din Bălți, dă mari bătăi de cap locuitorilor din preajmă, mai ales mamelor cu cărucioare. Trecerea care a fost reparată acum mai bine de un an este aproape inpracticabilă. Totul din cauza lipsei unei rampe de acces.

 

Irina este mama a trei copii. Cel mare este deja elev. Zilnic, femeia este nevoită să ridice aceste scări cu căruciorul pentru a-și petrece și întâlni copilul de la școală.

Acum, de pe 1 septembrie , de când fiica mea a început să meargă la școala, eu sunt nevoită să merg cu ea de patru ori pe zi, pentru că nu am cu cine lăsa copiii mai mici, dimineață încolo și înapoi, și după școală , același traseu, de patru ori pe zi mă chinui

Oamenii se plâng că acest pod a fost reparat de mântuială.

Este imposibil de mers și pentru adulți, cât și pentru copii, pentru că pe aici ei merg la școală, și iată, o treaptă care a fost reparată deja sa deteriorat, cred că au sudat-o rău.

Mai mult îmi este strașnic decât mi-ar fi greu, cel puțin se face ceva, deja e mai bine.

Pe tocuri imi este greu , foarte greu.

Așa vara este bine, dar iarna poate fi mai greu.

Contactat telefonic, primarul interimar de Bălți, Nicolai Grigorișin a declarat pentru Nordnews că problema va fi soluționată în termen de o lună.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"