NordNews
Avem ce spune

Partidul Pro Moldova atacă la Curtea de Apel Chișinău decizia CEC de a-l exclude pe Andrian Candu din cursa electorală

Partidul Pro Moldova va ataca, luni, 21 septembrie, la Curtea de Apel Chișinău decizia Comisiei Electorale Centrale (CEC) de a respinge cererea grupului de inițiativă în susținerea lui Andrian Candu drept candidat la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, scrie cotidianul.md.

Astăzi mergem la Curtea de Apel, vom lupta în continuare. Cu toată voința, cu toată pregătirea noastră profesională vom continua să ne confruntăm cu Igor Dodon. Dar de ce îi este frică dumnealui și vrea să mă scoată din cursă? Deoarece cunosc cum funcționează instituțiile, cunosc cum se iau deciziile. Eu aș putea, în confruntare cu Igor Dodon, să deconspirăm unele minciuni și să aducem adevărul. Să povestim cum exact se fac drumurile, cum minte el despre acel ajutor pentru pensionari, cum stau lucrurile în economie, sănătate, a declarat Andrian Candu în cadrul unui live pe Facebook.

Amintim că CEC a respins, vineri, 18 septembrie, înregistrarea candidatului Pro Moldova, Andrian Candu în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale. Membrii CEC au motivat decizia prin faptul că în listele cu semnături adunate în susținerea candidatului au fost depistate mai multe nereguli.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"