NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Un angajat a unei grădini zoologice a fost sfâșiat de urși în fața vizitatorilor

Un angajat al unei grădini zoologice din Shanghai a fost atacat și ucis de urși chiar în fața unui grup de turiști, informează digi24.ro.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, la Shanghai Wildlife Park, în zona cu animale sălbatice. Clipurile video apărute pe rețelele de socializare arată mai mulți turiști care țipă, în timp ce urmăresc atacul dintr-un autobuz.

Într-un mesaj postat pe site, conducerea Shanghai Wildlife Park își exprimă regretul pentru tragedia petrecută și își cere scuze clienților. Totodată, promite să investigheze atacul și să-și îmbunătățească securitatea.

După moartea angajatului, zona cu animale sălbatice din parc a fost închisă.

În clipul video postat pe rețeaua de socializare Weibo se aude cum turiștii țipă, iar mai mulți urși pot fi văzuți adunați într-un singur loc. Zona în care s-a produs accidentul este accesibilă doar cu autobuzul, iar animalele sunt lăsate să circule libere. La un moment dat, un bărbat poate fi auzit spunând: „E cineva acolo”.

Clipul video s-a viralizat și a pornit o dezbatere privind existanța grădinilor zoologice.

Angajații grădinilor zoologice din China sunt rareori uciși de animale, însă atacurile nu sunt neobișnuite, mai ales în rândul turiștilor care nu respectă regulile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"