NordNews
Avem ce spune

Igor Dodon – oaspete nedorit la târgul „Toamna de Aur” din Criuleni

„Candidatul independent” la alegerile prezidențiale, Igor Dodon, a trecut Duminică pe la târgul tradițional de toamnă, organizat la Criuleni. Alături de el s-au prezentat şi o parte din consilierii raionali delegaţi de Partidul Socialiştilor, primarul oraşului Criuleni, Mihail Sclifos şi consilieri orăşeneşi din Partidul Socialiştilor, preşedintele raionului Dubăsari, Grigore Filipov, şi mai mulţi susţinători, îmbrăcaţi în geci şi chipiuri roşii cu simbolica socialistă, scrie presa locală, transmite realitatea.md.

Deși, potrivit sursei, organizatorii au convenit să nu fie politizată sărbătoarea şi să nu fie transformată în platformă electorală pentru nici un candidat, Igor Dodon, a decis să treacă cu alaiul său pe la criuleneni, în drum spre alte localităţi, fapt ce i-a nemulţumit pe unii locuitori.

Câţiva dintre ei au făcut scut pe scările ce duc la aleea centrală a Centrului de Cultură şi Tineret „G. Sîrbu”, unde tocmai se desfăşura, la microfoane, ceremonia de omagiere a agricultorilor din raion, aşa încât preşedintele degrevat din funcţie să nu treacă spre ele. Poliţiştii prezenţi la eveniment au cerut oamenilor care l-au huiduit pe Dodon să respecte ordinea publică.

Igor Dodon s-a mulţumit să treacă pe la tarabele cu legume şi fructe, a primit în dar un buchet din pănuşi şi o jucărie de la meşterii populari, a contemplat peisajele pictate de Mihai Şerbu, artist plastic din or. Criuleni, şi a plecat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"