NordNews
Avem ce spune

”I-a spus că simte o dorință uriașă să ucidă și să violeze!”. Mărturie șocantă în cazul uciderii campioanei de la golf

Vestea uciderii Celiei Barquin Arozamena (22 de ani) a șocat nu numai Statele Unite ale Americii, cât și lumea întreagă. Fosta campioană europeană la golf, într-o competiție pentru amatori, a fost înjunghiată de mai multe ori chiar pe terenul de golf, de la  la Coldwater Links (Iowa), după care trupul i-a fost aruncat într-un iaz din apropiere.
Totul s-a aflat după ce trei jucători au alertat poliţia după ce i-au văzut şapca, crosele şi telefonul abandonate pe iarbă. Polițiștii s-au mișcat rapid și l-au reținut după doar câteva ore pe Collin Daniel Richards(22 de ani), un individ fără adăpost care își făcuse culcuș în pădurea din zonă.
După primele investigații au ieșit la iveală și primele detalii, care fac lumină în acest caz terifiant. ”În timpul unor căutări în pădurea de lângă terenul de golf, poliţiştii au întâlnit un bărbat care le-a spus că un alt individ fără adăpost care locuia în pădure i-a spus că simte o dorinţă uriaşă să ucidă şi să violeze. Richards avea mai multe zgârieturi pe faţă, dovadă a unei lupte şi încerca să ascundă o rană pe mâna stângă”, a spus Geoff Huff, unul dintre polițiștii implicați în anchetă. În cortul în care Richards dormea în pădure, poliţiştii au găsit un rucsac cu haine pătate cu sânge, dar şi un cuţit, semne care indică clar faptul că el este autorul.


În urma tuturor acestor elemente, Collin Daniel Richards a fost arestat și pus sub acuzare pentru omor.
Celia Barquin, care era studentă la Universitatea Iowa, a câştigat anul acesta Campionatul European individual rezervat jucătoarelor amatoare, desfăşurat în luna iunie, în Slovenia, precum şi turneul Big 12, reuşind totodată să se califice la Openul Statelor Unite.
digisport.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"