NordNews
Avem ce spune

Ia-ți personajul preferat cu tine la școală! METRO ți-a pregătit rechizite tematice pentru noul an școlar

A mai rămas puțin timp până clopoțelul din fiecare școală din țară va suna din nou pentru a anunța începutul unui nou an de studiu, iar pregătirile pentru acesta sunt deja în toi. După vacanța de vară, elevii vor trebui să revină la obișnuința de a-și prioritiza din nou studiile și de a-și organiza timpul astfel încât să nu uite nici de bucuriile copilăriei și jocurile preferate.

Astfel, pentru ca procesul de studiu să fie unul cât mai plăcut, ambianța, rechizitele și accesoriile utilizate în cadrul acestuia trebuie să fie utile, dar și atrăgătoare pentru cei care le folosesc. Reieșind din tendința copiilor și adolescenților de a-și crea eroi și de a-i admira, nimic nu le poate crea mai mult entuziasm decât posibilitatea de a-i vedea zilnic, în afara filmelor sau animațiilor preferate.

Așadar, METRO a pregătit mai multe colecții de rechizite cu cele mai îndrăgite personaje și cele mai actuale tendințe în rândurile copiilor și adolescenților.

Cu toții știm cât de apreciați sunt supereroii în întreaga lume, având fani de cele mai diferite vârste. Fie că personajul, filmul sau desenul animat preferat este Spider-Man, Batman sau Star Wars, la METRO poți găsi colecții tematice de rucsacuri, penare, caiete și carnete cu acestea.

O altă lume foarte îndrăgită de copii este cea a prințeselor Disney. Tocmai de asta, la METRO poți găsi o gamă largă de articole cu ilustrațiile prințeselor preferate atât din poveștile devenite clasice precum Alba ca Zăpada și Cenușăreasa, cât și din cele devenite populare în ultimii ani precum Frozen.

Un alt personaj prezent din lumea desenelor animate, care a cucerit inimile copiilor încă acum 16 ani, când a fost lansat, și care continuă să atragă atenția acestora până în prezent este Fulger McQueen. Astfel, toți fanii acestui personaj sau a altor protagoniștii ai desenelor animate pot să-și aleagă rechizite pe propriul plac din varietatea acestora disponibilă la METRO.

Totodată, toți elevii pasionați de nuanțe roz, sclipici, unicorni sau personaje animatice precum Hello Kitty sau Minnie Mouse, pot să își aleagă drăgălășeniile care le fac din ochi cel mai atractiv dintre multitudinea de articole disponibile în magazinele METRO.

Pentru adolescenții care au depășit admirația sporită față de personajele animate sau care preferă tendințele actuale în materie de ilustrații au prilejul să-și găsească opțiunea potrivită. Fie că adori animăluțele sau îți place să porți cu tine imaginile deserturilor preferate, la METRO ai ocazia să găsești o varietate largă de rechizite utile și drăguțe la acest capitol.

Și elevii pasionați de domeniile creative sau de artă pot să-și găsească articolele care li se potrivesc cel mai bine. METRO dispune de o gamă largă de pensule, creioane simple, creioane colorate, acuarelă, sketch book-uri și multe alte produse din această filieră.

De asemenea, pentru cei care preferă motivele etnice, METRO a pregătit o gamă de rucsacuri, penare, stilouri, caiete și alte rechizite care valorifică frumusețea acestei direcții estetice. Articolele cu elemente etnice sunt disponibile în trei culori, dar în diverse forme și cu diferite ornamente, astfel încât fiecare să-și poată selecta opțiunea corespunzătoare.

Nici cei care optează pentru un stil minimalist nu au fost trecuți cu vederea de METRO. Cei care preferă estetica minimalistă pot să-și aleagă toate cele necesare pentru noul an școlar dintre multitudinea de produse de diverse culori, dar cu mai puține elemente decorative.

Pe lângă aceste selecții pe care am reușit să ți le arătăm în acest articol, poți să-ți aplici creativitatea și să creezi colecții tematice proprii care să ți se potrivească cel mai bine, iar varietatea de articole disponibile la METRO îți va permite să-ți transformi procesul de cumpărături pentru școală într-o experiență distractivă și inventivă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"