NordNews
Avem ce spune

Ibrahimovici consideră că MU nu are jucători de valoarea lui

Considerat de mulți unul dintre cei mai buni jucători din istorie, Zlatan Ibrahimovic este renumit și pentru declarațiile pe care le face. Suedezul are momente când se laudă singur și, uneori, se compară cu Dumnezeu. Ibrahimovic a mai „lovit” o dată, chiar în fața fostei sale echipe. Manchester United se află în SUA, la Los Angeles, acolo unde se pregătește pentru noul sezon din Premier League, iar „Ibra” este jucător la LA Galaxy. Suedezul nu a ratat ocazia de a se revedea cu foștii colegi și a urmărit o sesiune de antrenament a „diavolilor roșii”, scrie digisport.ro
Salutare tuturor, ghiciţi cine s-a întors. Am urmărit United la antrenament şi văd mulţi jucători de calitate, dar nu de calibrul meu! Mă bucur să-i văd pe băieţi şi să văd că sunt fericiţi şi că se antrenează cum trebuie. Fiţi pregătiţi pentru acest sezon, pentru că se va întâmpla ceva special şi şeful pregăteşte ceva. Toate cele bune pentru acest sezon şi bucuraţi-vă!„, a spus Zlatan Ibrahimovic.

Manchester United

@ManUtd

? „I think the boss has something going on. We will keep that a secret!”

Ibra: Something special will happen this season

www.manutd.com

Zlatan Ibrahimovic a plecat de la Manchester United, când a semnat cu Los Angeles Galaxy. În perioada petrecută pe Old Trafford, Ibrahimovic a câştigat Supercupa Angliei, Cupa Ligii şi Europa League.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"