NordNews
Avem ce spune

Igor Dodon: Diferența de voturi dintre mine și Sandu va fi de 10 %

Șeful statului, Igor Dodon este încrezut în victoria sa la agerile prezidențiale din acest an. În cadrul emisiunei „Președintele răspunde”, liderul de la Condrița a declarat că diferența de voturi dintre el și principalul său oponent electoral, Maia Sandu, va fi de minim 100 de mii de voturi.

Nimeni nu are nici un interes să falsifice alegerile. Cine strigă despre falsificare? Cei care înțeleg că vor pierde. Iată PAS înțelege că va pierde cel mai probabil aceste alegeri. Nu vreau să fiu Nostradamus, să vă dau careva prognosticuri, dar cred că diferența va fi de peste 100 de mii de voturi între mine și Maia Sandu. […]Diferența va fi de 10 %.”

În acest sens, Dodon a menționat despre necesitatea deschiderii a mai multor secții de votare în Federația Rusă.

„În ultimii zece ani, au fost descide 80 de secții de votare în Europa și 5 sau 6 , maxim 10 secții în Federația Rusă. În Federația Rusă se găsesc mai mulți cetățeni ai R.Moldova decât în toate țările UE luate împreună. Noi trebuie să le dăm dreptul la toți să participe, și în Est și în Vest. Eu cred că în acest an trebuie deschide mai multe secții de votare în Federația Rusă” a concluzionat Dodon.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"