NordNews
Avem ce spune

Igor Dodon este convins că va fi ales președinte al formațiunii PSRM

Președintele în exercițiu este convis că la Congresul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova va fi reales în funcția de președinte al formațiunii. Anunțul a fost făcut de Igor Dodon în cadrul unei emisiuni televizate. 

„Congresul va avea loc pe data de 30 decembrie, deoarece până pe 24, la intrarea în funcție a noului președinte eu nu am dreptul să fiu membru de partid. Imediat după investiția noului președinte, îmi restabilesc statutul de membru al PSRM și după mergem la congres. Toate pregătirile pentru congres deja sunt lansate,” a declarat Igor Dodon.

Întrebat dacă este sigur că va fi ales în funcția de președinte al Partidului Socialiștilor, unanim de toți colegii, Igor Dodon a menționat  că probalilitatea este foarte mare.

„La noi este democrație, ca și oricare partid. Se discută, se i-au decizii, prin votul celor delegați, care sunt prezenți la congres. Eu cred că probabilitatea este mare, și la sigur voi fi reales,” a precizat Dodon.

Amintim că, în urma alegerilor din 15 noiembrie,  Maia Sandu a fost aleasă noul președinte al Republicii Moldova cu  57,72% de voturi.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata