NordNews
Avem ce spune

Igor Dodon: „Moldovenii şi-au făcut cetăţenie română nu pentru că vor România Mare, dar pentru ca să-şi rezolve anumite probleme”

Fostul preşedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon consideră că 90% din moldovenii care au obţinut şi cetăţenia română au făcut acest lucru pentru a-şi rezolva anumite probleme, dar nu pentru că şi-ar dori unirea cu România, stransmite adevărul.ro. 

Igor Dodon a fost făcut această afirmație în contextul în care fostul deputat în Parlamentul României, Constantin Codreanu a cerut retragerea cetăţeniei române ex-premierului moldovean Ion Chicu, pentru pretinse acţiuni antiromâneşti. Dodon a menţionat că solicitarea de retragerea a cetăţeniei pentru Chicu reprezintă o „acţiune bolşevică”.

„Cetăţenii moldoveni care au primit cetăţenia română, în proporţie de 90% au primit nu de aceea că România Mare şi vor unire, cum cred unii, dar au primit cetăţenia să-şi rezolve o anumită problemă – sau pentru copiii lor ca să meargă la studii, sau ei să poată să meargă fără vize etc”, a afirmat Igor Dodon în emisiunea sa de pe Facebook.

 

1 Comentariu
  1. Alexei spune

    E de mirare, la tema aceasta sunt DEACORD! Măcar odată a spus și el ceva adevărat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata