NordNews
Avem ce spune

Igor Dodon pus la perete. Este gata să participe la dezbateri cu Maia Sandu

Igor Dodon și Maia Sandu se vor întâlni în turul doi al alegerilor prezidențiale. Actualul președinte al Republicii Moldova a declarat, într-o conferiță de presă, că este predispus să participe la dezbateri electorale prezidențiale, deși în primul tur a evitat orice întâlnire cu contracandidații săi.

Igor Dodon și-a felicitat-o pe Maia Sandu și a menționat că în scurt timp se vor întâlni față în față: „Vreau să felicit contracandidatul meu, pe doamna Maia Sandu, cu faptul că a ajuns în turul doi. Se repetă situația de acum patru ani. Noi ne vom mai vedea și la dezbateri televizate, în timpul apropiat.”

Dodon a subliniat faptul că alegerile au fost organizate corect și nu au fost fraudate: „Modul în care au avut loc alegerile de eri, este un răspuns și celor care vorbeau despre falsificări. Vreau să mă adresez candidaților, ar fi bine să-și ceară scuze de la instituțiile de stat și de la cetățeni pentru falsurile pe care le-au promovat pe parcursul ultimelor săptămâni. Rezultatul acum vă convine? Nu mai vorbiți despre falsificări. Defapt, ieri sistemul electoral și conducerea de frunte a țării au demonstrat că pot organiza alegeri libere corecte și democratice.”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"