NordNews
Avem ce spune

Igor Dodon s-a lansat oficial în campania electorală

Candidatul independent la alegerile prezindențiale, Igor Dodon s-a lansat astăzi în campania electorală. Evenimentul a avut loc pe un șantier de construcție a unui drum, Dodon a ținut s-ă menționeze că refacerea infrastructurii va fi preocuparea de bază în următorii patru ani. Totodată, Dodon a reiterat că își propune să implementeze în continuare Acordul de Asociere cu UE și va promova o politică externă echilibrate.

 

„Astăzi dăm startul campaniei electorale. Moldova are nevoie de o politică responsabilă, echilibrată, are nevoie de conducători care au grijă de oameni. Noi trecem printr-o perioadă dificilă. Am dat jos un regim oligarhic. În acest an facem față crizelor fără precedent: pandemia, seceta. În pofida acestor greutăți noi face față crizelor. (…) Marea majoritate a cetățenilor R. Moldova își doresc ca să fie ordine și stabilitate în țară. Ajunge atâtea lupte, nouă ne trebuie o perioadă stabilă pentru următorii ani. Până acum am reușit”, a declarat Igor Dodon.

La fel, actualul președinte , candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova a declarat că platforma sa electorală se bazează pe 7 piloni:

  1. Grija față de oameni
  2. Oraș confortabil și sate moderne
  3. Economia durabilă
  4. Apărarea și consolidarea statalității
  5. Politica internă
  6. Politica externă echilibrată
  7. Păstrarea valorilor creștine și tradiționale

La eveniment au participat mai multe persoane care fac parte din echipa sa. Aceștia purtau măști și păstrau distanța socială.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"