NordNews
Avem ce spune

Igor Grosu este pregătit pentru două scenarii: „Vom intra în acțiune fără pauze și introduceri”

Premierul desemnat, Igor Grosu, spune că este pregătit să-și asume responsabilitatea pentru guvernare sau să iasă de pe pistă dacă nu va primi votul de încredere din partea Parlamentului.

„Suntem pregătiți pentru ambele scenarii. În cazul în care Guvernul va fi votat, repede vom intra în acțiune, fără pauze și introduceri. În cazul în care nu va fi votat, deja vom intra pe altă pistă”, a declarat igor Grosu în cadrul unei emisiuni televizate.

Candidatul la funcția de premier, a declarata că, la momentul actual poartă discuții de tatonare cu mai multe fracțiuni, cu excepția a trei.

La momentul actual, eu fac turul fracțiunilor. Am avut o discuție foarte bună cu colegii de la Partidul Democrat. Am mers la fracțiune, am discutat, le-am spus foarte franc despre situația politică actuală. Voi continua discuțiile cu colegii de la Platforma Da, am avut deja cu ei o primă discuție. Discuții prealabile am avut și cu Partidul Socialiștilor. Aici o să mă opresc, cu celelate formațiuni nu putem purta discuții, din varii motive, inclusiv și evenimentul de zilele trecute din Parlament. Nu putem miza pe votul unor facțiuni unde sunt astfel de persoane și cu trecutul care îl au”, a adăugat Grosu.

Precizăm că, astăzi Igor Grosu și-a prezentat programul de guvernare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata