NordNews
Avem ce spune

Igor Grosu: Forțele de ordine nu vor permite destabilizări

Federația Rusă mizează în Republica Moldova pe politicieni corupți și vulnerabili, iar toate acțiunile planificate sunt orchestrate, a declarat președintele Parlamentului Igor Grosu, în contextul protestului anunțat pentru astăzi de „Mișcarea pentru Popor”. Șeful Legislativului atenționează oamenii să protesteze pașnic, iar dacă vor exista destabilizări, instituțiile de menținere a ordinii vor interveni pentru a nu permite să se întâmple acest lucru,  scrie radiomoldova.md

„E un cumul de evenimente. Toate fac parte dintr-un registru, noi îl știm. Problema Federației Ruse este că ei mizează întotdeauna în Republica Moldova pe politicieni corupți și vulnerabili. Ei nu înțeleg că la noi nu este dictatură ca în Federația Rusă. La noi chiar și această grupare organizată are dreptul de a ieși la proteste pașnice, în limitele legii, să nu destabilizeze. Dacă o să încerce, evident că instituțiile de menținere a ordinii o să intervină și nu o să permită”, a declarat Igor Grosu.

Un protest are loc în centrul capitalei cu participarea simpatizanților „Mișcării pentru Popor”, din care fac parte mai mulți activiști și politicieni, inclusiv Partidul „ȘOR” și Partidul „Acasă Construim Europa”. În cadrul mitingului, simpatizanții celor două formațiuni vor cere Guvernului să plătească integral facturile cetățenilor pentru lunile decembrie-februarie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"