NordNews
Avem ce spune

Ilan Șor a făcut apel la politicieni: „Să oprim războiul și să salvăm cetățenii noștri”

Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a lansat un apel public în care cheamă politicienii la consolidare în numele salvării cetățenilor Moldovei. El a subliniat că țara se află într-o criză social-economică acută, iar aceasta poate fi depășită numai cu eforturi comune. (P)

„Sunt ferm convins în victoria Violetei Ivanov, dar e timpul să ne gândim și la ceea ce ne așteaptă după 2 noiembrie. Haideți să evaluăm situația la rece. Mulți concetățeni de-ai noștri pur și simplu nu au ce mânca. De aceea, haideți măcar o dată să renunțăm la ambiții, să ne așezăm la masa de negocieri și să ne unim eforturile în numele salvării cetățenilor noștri. Astăzi nu e timpul să ne hârâim și să ne împroșcăm cu noroi”, a declarat Ilan Șor într-un video pe Facebook.

El a menționat că, în cazul consolidării politicienilor, sunt suficienți doi ani pentru a readuce situația din țară la indicatorii de până la criza generată de pandemie.

„Dacă fiecare va contribui cu ceea ce poate, vom face o echipă puternică. Vă chem să ne oprim, să oprim acest război politic și să salvăm cetățenii noștri. Haideți să demonstrăm că suntem oameni responsabili cetățenilor care ne-au încredințat voturile lor”, a punctat liderul Partidului „ȘOR”.

P.

Acest articol nu reflectă politica editorială a redacției portalului de știri Nordnews.md.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata