NordNews
Avem ce spune

Ilan Șor rămâne, din nou, fără salariu de deputat

Președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, rămâne din nou fără salariu de deputat. Un ordin în acest sens a fost semnat de președintele Parlamentului, Igor Grosu, scrie deschide.md.

De precizat că fostul președinte al Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a semnat în ianuarie 2020 un alt ordin prin care Șor a rămas fără salariu. Decizia ex-speakerului a fost dictată de faptul că Șor nu se prezintă la ședințele Legislativului începând cu luna iunie 2019.

Deputatul nu acoperă întreaga activitate parlamentară și extraparlamentară, nu participă la ședințele comisiilor și alte activități. În acest context, dar și a faptului că este anunțat în căutare, solicităm să dispuneți evaluarea activității deputatului de către Comisia juridică, numiri și imunități în vederea emiterii dispoziției privind suspendarea achitării drepturilor salariale, a îndemnizațiilor și compensațiilor în legătura cu absența nemotivată a deputatului de la activitatea parlamentară, începând cu luna decembrie și până la revenirea acestuia”, se menționează în solicitarea conducerii legislativului.

În urma alegerilor din 11 iulie 2021, Ilan Șor, împreună cu alți 5 colegi din cadrul Partidului „ȘOR”, a obținut un nou mandat de deputat, beneficiind din nou de toate plățile salariale și indemnizații în activitatea sa parlamentară.

 

1 Comentariu
  1. Alexei spune

    Sărmanul ȘOR-icel! Să strângem niște bani, să-i dăm!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata