NordNews
Avem ce spune

ÎM „Direcția Troleibuze Bălți” va fi supusă unui audit intern

Autoritățile din Bălți intenționează să organizeze un audit intern la întreprinderea municipală „Direcția Troleibuze Bălți”. Verificările vor avea loc în urma mai multor nemulțumiri enunțate de consilirii municipali, care pun la îndoială activitatea eficientă a întreprinderii. Totodată, va fi organizat un concurs pentru obținerea funcției de director la „Direcția Troleibuze Bălți”.

„Eu nu vreau să amintesc despre ce vorbesc consilierii. După cum am spus și săptămâna trecută, în cadrul întreprinderii va fi organizat un audit intern. Mă adresez către toți directorii de întreprinderi municipale, mie îmi este rușine să aud că la voi există corupția”, a declarat Nicolai Grigorișin, viceprimar de Bălți.

Reprezentanții întreprinderii municipale „Direcția Troleibuze Bălți” susțin că nu au nimic de ascuns și sunt pregătiți de audit.

„Noi am avut deja un audit organizat de o companie străină și de Ministerul Finanțelor. Am trecut deja prin două verificări, așa că suntem pregătiți.”  

Amintim că Sergiu Burlacu, s-a arătat deranjat de felul în care se muncește la „Direcția Troleibuze Bălți”, în special acum, în perioada pandemică. Alesul local a declarat că troleibuzele sunt dezinfectate de mântuială.

Menționăm că această „Direcția Troleibuze Bălți” este administrată de un șef interimar de mai bine de un an de zile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"