NordNews
Avem ce spune

Imagini exclusive | Cum Igor Dodon și-a dezinfectat mâinile la Bălți

Igor Dodon își dezinfectează mâinile doar în automobilul de serviciu. Aflat astăzi la Bălți, șeful statului nu a ezitat să demonstreze jurnaliștilor cum se protejează de coronavirus. 

Așa facem de fiecare dată, și la ieșire din mașină și la intrare în mașină. După fiecare întrevedere”, a spus șeful statului, Igor Dodon.

În schimb, Dodon a trecut nestingerit pe lângă soluțiile dezinfectante din holul Teatrul Național „ Vasile Alecsandri” din Bălți, acolo unde unde s-a întâlnit cu președinții de raioane din nordul țării, pentru a discuta despre măsurile de prevenție a coronavirusului. Mai mult, liderului de la Condrița nu ia fost măsurată temperatura.

De ce nu vă dezinfectați mâinile? Eu în mașină îmi dezinfectez mâinele. Acuș vă arăt”, a precizat președintele Republicii Moldova.

Șeful statului a declarat că își pune masca de protecție doar când vizitează instituțiile curative din țară.

2 Comentarii
  1. […] Așa facem de fiecare dată, și la ieșire din mașină și la intrare în mașină. După fiecare întrevedere”, a spus șeful statului, Igor Dodon, citat de Nrodnews.md. […]

  2. […] „Așa facem de fiecare dată, și la ieșire din mașină și la intrare în mașină. După fiecare întrevedere”, a spus șeful statului, Igor Dodon, transmite Știri.md cu referire la nordnews.md. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata