NordNews
Avem ce spune

  În decembrie va avea loc un maraton practic educațional „Tendințe de comunicare în afaceri”.

 Maratonul practic educațional „Tendințe în comunicare în afaceri” se va desfășura în perioada 15-18 decembrie 2021 pe platforma online “Open Russian”. Evenimentul se adresează studenților, tinerilor profesioniști și antreprenorilor aspiranți ai statelor membre BRICS, ASEAN și CSI care folosesc limba rusă în educație și comunicare în afaceri.

Programul maratonului include o serie de exerciții practice și studii de caz de comunicare de afaceri în diverse formate (master class-uri, workshop-uri) cu implicarea experților în domeniul comunicării de afaceri din diferite țări. La maraton vor fi prezenți reprezentanți ai Azerbaidjanului, Armeniei, Bielorusia, Indiei, Kazahstanului, Kârgâzstanului, Laosului, Moldovei, Tadjikistanului, Turciei și Uzbekistanului. Limba de lucru a maratonului este rusa.

În fiecare zi a maratonului vor avea loc mai multe evenimente, în cadrul cărora speakeri din diferite țări se vor alătura prezentatorului în studio (Moscova, Rusia). Evenimentul va fi difuzat pentru toți participanții la maraton pe platforma “Open Russian” www.open-russian.com.

Lansarea platformei va avea loc pe 1 decembrie 2021. La sfârșitul maratonului, pe platformă se va posta un jurnal video cu evenimente și o colecție de cazuri de la experți și practicieni internaționali de top. Toți participanții la maraton vor primi un certificat de participare.

Fondatorul maratonului practic educațional „Tendințe de comunicare în afaceri” – Ministerul Educației al Federației Ruse, operator – agenția „Impuls Media”.

 

25 noiembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata