NordNews
Avem ce spune

În mai puțin de o săptămână, aproximativ 10 mii de oameni au semnat în susținerea programului Marinei Tauber de dezvoltare a orașului Bălți

Aproximativ 10 mii de oameni au semnat în susținerea programului de dezvoltare a orașului Bălți, al candidatului Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar, Marina Tauber. Semnăturile au fost colectate în mai puțin o săptămână de la lansarea campaniei de colectare a acestora.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar al municipiului Bălți, le-a mulțumit bălțenilor pentru implicare. 

Campania noastră de colectare de semnături, la Bălți, în susținerea programului nostru de dezvoltare a orașului, este în toi. Vă anunț, așadar, că, până acum, în cele câteva zile de la lansarea acțiunii, aproximativ 10 mii de bălțeni, adică fiecare al zecelea alegător din municipiu, au luat cunoștință de proiectul nostru de reconstrucție a urbei și și-au dat acordul, verbal și în scris, pentru implementarea lui. Este un succes important pentru noi, care mă bucură și mă încurajează enorm”, le-a transmis Marina Tauber bălțenilor.

De asemenea, candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar al municipiului Bălți a precizat că susținerea oamenilor îl încurajează să continue acest efort și să facă tot posibilul ca să ajungă la cât mai multă lume.

„Pentru noi este principial ca oamenii să cunoască în detalii oferta noastră politică și să ia decizii în cunoștință de cauză la viitoarele alegeri”, a adăugat Marina Tauber.

Programul Partidului „ȘOR” prevede reparația tuturor străzilor principale, secundare și curților de bloc, iluminarea completă a tuturor străzilor din oraș, extinderea și reabilitarea calitativă a rețelelor de apă și canalizare, rezolvarea problemei parcărilor în oraș, achiziția de autobuze noi, transport public gratuit, în orele de vârf, după modelul orașului Orhei. De asemenea, programul electoral prevede deschiderea parcului de distracții NordLand, care va deveni un punct de atracție fără egal pentru tot nordul țării, mai mult sprijin pentru copii, tineri și bătrâni.

Alegerile locale noi vor avea loc în data de 21 noiembrie. Candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber, figurează cu numărul 9 în buletinul de vot.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"