NordNews
Avem ce spune

În perioada sesiunii de iarnă, băncile din RM oferă studenților reduceri la credite „pentru nevoi personale”

Mai multe bănci comerciale din țara noastră au anunțat zilele acestea că oferă studenților reduceri generoase la credite pentru nevoi personale. 
– Am fost și noi studenți și știm că în perioada sesiunii necesitățile unui student sporesc!, a afirmat Veronica Leu, reprezentanta unei bănci din RM. – Oferim credite în lei și valută, în funcție de necesitățile tinerilor, la o dobândă foarte avantajoasă.
Însă, de cealaltă parte, tinerii studioși nu sunt prea încântați de idee:
-E o jecmăneală ordinară, susține Damian Scumpu, student la ASEM. Ăia de la bancă sunt în urmă cu 15 ani, de atunci au mai crescut prețurile pentru o notă de bursă. Și-apoi, ei oferă credit doar pe o perioadă de șase luni, adică până la următoarea sesiune. Ce să facem noi până atunci, numai cu banii părinților din străinătate, că și acolo e greu?… Cei de la țară mai aduc o jumătate de porc, vreo doi curcani și scapă, dar noi, orășenii, cum să ne descurcăm?…
 
Azi dimineață, și analistul politic Leonid Salbă a scris pe pagina sa de facebook că această inițiativă e doar o acțiune minciunoasă, prin care statul bagă (iarăși!) mâna în buzunarul cetățenilor.
 
*Notă: Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"