NordNews
Avem ce spune

În pofida infectărilor cu COVID, Dodon participă la ospățuri cu alte zeci de persoane, fără a fi respectate măsurile antiepidemice

Cu recorduri de infectări de la zi la zi și în vârf de pandemie, Igor Dodon, perdantul alegerilor din 15 noiembrie, a mers la Vulcănești, acolo unde a participat la un ospăț în compania a alte zeci de persoane, fără ca măcar cineva să poarte mască. Mai mult, Dodon și-a continuat acolo retorica din campanie, transmite cotidianul.md.

Duminică, pe Facebook a fost postat un film în care este surprins un discurs al lui Igor Dodon, în mijlocul unor mese pline de mâncare și băutură. Președintele în exercițiu își continuă retorica din campania electorală, plină de atacauri la adresa Maiei Sandu.

„Ați văzut ce declarații a făcut contracandidata mea? Împotriva Rusiei, a pacificatorilor ruși. Sarcina mea și a noastră e să nu-i permitem să facă asemenea prostii. Vreau să vă dau asigurări că voi face tot posibilul și nu voi ceda. Eu deja am trecut prin astea. Ce v-am promis, voi face. Dacă vor atenta la valorile noastre, la biserica noastră, la neutralitatea noastră, la relațiile cu Rusia, vom interveni, vom ieși în stradă dacă va trebui”, a declarat Dodon.

El le-a cerut susținerea participanților la ospăț și i-a îndemnat să nu fie triști, ci „să liniștească și să bea câte 50 de grame”.

Peste 1250 de infectări cu SARS-CoV-2 s-au înregistrat duminică în Republica Moldova, iar 19 persoane și-au pierdut viața, printre care și fosta deputată PSRM Elena Hrenova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"