NordNews
Avem ce spune

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 65 de decese noi din cauza coronavirusului

Cel puțin 490 de persoane au murit ca urmare a infecției cu noul coronavirus în China, iar numărul persoanelor infectate a ajuns la 24.324, conform bilanțului publicat miercuri dimineață de autoritățile medicale de la Beijing, relatează Mediafax.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 65 de noi decese din cauza coronavirusului, majoritatea în provincia Hubei, unde virusul a fost depistat prima oară, a transmis Comisia Națională de Sănătate de la Beijing.
Bilanțul anterior, anunțat marți dimineață de autoritățile chineze, indica un număr de 425 de decese și peste 20.000 de cazuri de persoane infectate cu acest virus.
La nivel mondial, în 27 de țări au fost înregistrate aproape 230 de cazuri de infecție cu acest virus. Cele mai multe dintre aceste persoane călătoriseră recent la Wuhan sau în alte zone din provincia Hubei sau erau turiști chinezi.
Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a anunțat anterior că virusul reprezintă o urgenţă de nivel global. OMS defineşte drept „urgenţă de sănătate publică de interes internaţional un eveniment extraordinar” care este „grav, neobişnuit şi neaşteptat”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata