NordNews
Avem ce spune

Înapoi la sport. Care sunt regulile după care vor activa, de astăzi, sălile de sport din țară

Sălile de sport își deschid, de astăzi, ușile pentru persoanele dornice să-și antreneze mușchii și să mai scape de presiunea și tensiunea adunată în ultima perioadă. Totuși, pentru început, nimic nu va mai fi ca înainte. Clienții nu vor mai avea acces la vestiare, nici la cabinele de duș și nici la piscine. De asemenea, și numărul participanților la ora de sport va fi limitat, scrie agora.md

Potrivit regulilor instituite de autorități, măștile de protecție trebuie să devină accesorii obligatorii pentru antrenori, chiar și în sala de sport. Administratorii unităților sportive au obligația de a plasa aparatele și echipamentele la o distanță de doi metri unele între altele. De asemenea, toate echipamentele trebuie să fie dezinfectate după fiecare antrenament.
Nici vizitatorii nu sunt scutiți de reguli. Ei trebuie să aibă grijă să mențină o distanță fizică de cel puțin un metru.
Amintim că autoritățile au decis asupra  reluării antrenamentelor în aer liber pentru sportivii legitimaţi la Federaţiile de specialitate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"