NordNews
Avem ce spune

Încă 5 persoane răpuse de Covid-19. Una din victime este din Bălți

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a anunțat în această dimineață încă cinci decese cauzate de noul coronavirus în Republica Moldova, scrie cotidianul.md

Deces 736: Femeie de 70 ani, din mun. Ungheni. Internată la data de 22 iulie, la Spitalul Raional Ungheni. Comorbidități: cardiopatie ischemică cronică, diabet zaharat, firbilația atrială.
Deces 737: Femeie de 55 ani, din mun. Bălți. Internată la data de 3 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, ciroză hepatică autoimună, cardiopatie hipertensivă, dismetabolică.
Deces 738: Femeie de 68 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 11 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă și pulmonară, obezitate.
Deces 739: Bărbat de 80 ani, din raionul Anenii-Noi. Internat la data de 20 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, dismetabolică, hipertensiune arterială.
Deces 740: Femeie de 64 ani, din raionul Orhei. Internată la data de 22 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.
Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 23.034 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1.494 în Transnistria.
Starea de sănătate a persoanelor infectate: 425 stare gravă, dintre care 29 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată.
Alți 1.074- stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.
Alte 245 persoane s-au tratat de COVID-19. Până la ziua de azi, 16154 persoane s-au vindecat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"