NordNews
Avem ce spune

Încă două sate din raionul Orhei vor avea iluminat stradal

Echipa Partidului „ȘOR” a început implementarea proiectelor de iluminat public încă în două localități din raionul Orhei, unde formațiunea politică s-a angajat să implementeze sisteme moderne de iluminat stradal în toate satele și comunele raionului, indiferent de culoarea politică a primarilor. Astăzi lucrările au început în comunele Morozeni și Crihana, care numără o populație totală de aproximativ 3000 de locuitori. (P)

La Morozeni și Crihana vor fi montate, în total, 25 de kilometri de rețea electrică și peste 660 de LED-uri. Toate punctele de transformare a curentului vor fi modernizate și va funcționa un sistem inteligent de conectare/deconectare a luminii la anumite ore.
Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, inițiatorul proiectului, susține că locuitorii celor două localități se vor bucura în curând de sisteme moderne de iluminat public.

Noi redăm speranțe oamenilor că situația în țară poate fi schimbată. În locul politicienilor mincinoși vine un partid care este capabil să facă transformări. Un partid care își propune cu adevărat să ridice nivelul de viață, să renască satele și țara întreagă, a menționat Șor cu ocazia lansării proiectelor de la Morozeni și Crihana.

Amintim că, la ora actuală, în raionul Orhei, sunt în toi lucrările pentru implementarea proiectelor de iluminat stradal în alte câteva zeci de localități. De la începutul anului proiecte similare au fost definitivate în alte câteva comune și sate, dar și în localități din raionul Fălești și Criuleni. Un proiect ambițios de iluminat public este implementat și în orașul Taraclia, care va deveni, până la Ziua Independenței Republicii Moldova, cel mai iluminat oraș din regiunea de sud a țării.
Formațiunea politică și-a asumat angajamentul în fața cetățenilor că va implementa proiecte de iluminat stradal în toate localitățile cu primari din partea echipei lui Ilan Șor, iar în raionul Orhei va ilumina toate cele 74 de sate și comune, indiferent de apartenența politică a aleșilor locali. În raionul Orhei, Partidul „ȘOR” deține 29 din cele 38 de mandate de primar.
Pentru 2020, Partidul „ȘOR” își propune să implementeze proiecte de iluminat public în peste o sută de localități din țară.
P.
Acest articol nu reflectă politica editorială a redacției portalului de știri Nordnews.md.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"