NordNews
Avem ce spune

Încă în două sate au fost inaugurate terenuri de joacă pentru copii în cadrul proiectului Partidului ȘOR

Încă două terenuri de joacă pentru copii au fost inaugurate recent de Partidul „ȘOR” în două localități din nordul țării, în cadrul proiectului „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”, inițiat la sfârșitul lunii iulie de Ilan Șor, liderul formațiunii. Este vorba de comunele Elizavetovca, raionul Dondușeni, și Coteala, raionul Briceni.
La evenimentele de inaugurare a terenurilor au participat funcționari locali, deputați din partea Partidului „ȘOR”, copii și părinții acestora.
Ilan Șor i-a felicitat personal pe locuitorii satului Coteala cu ocazia deschiderii terenului de joacă.
„În acest an, în satele conduse de primarii Partidului „ȘOR” vom instala iluminat public și terenuri de joacă, iar la anul vom renova drumurile, după care vom aduce în ordine grădinițele și școlile. Îmi propun să construiesc o Moldovă puternică, frumoasă și bogată, așa cum procedăm cu succes, de câțiva ani, în Orhei. Sunt sigur că împreună cu echipa mea vom reuși”, a dat asigurări Șor.
Primarul de Coteala, Mircea Crăciun, a menționat că în localitate vor fi implementate și alte proiecte importante cu sprijinul Partidului „ȘOR”.
„Vom realiza și proiectul ce țin de iluminatul stradal. Partidul „ȘOR” este un partid care face fapte bune pentru oamenii, ne va ajuta să dezvoltăm și infrastructura satului nostru”, a menționat primarul com. Coteala.
Iar vicepreședinta fracțiunii parlamentare a Partidului „ȘOR”, Violeta Ivanov, le-a spus cetățenilor că proiectele formațiunii urmăresc îmbunătățirea vieții oamenilor.
„Evenimentul de azi este o sărbătoare dedicată copiilor și familiilor. Asta este tot ce are mai scump o țară. Copilașii noștri merită să aibă mai multe oportunități pentru educație și dezvoltare. Ei trebuie să fie învățați de mici că avem o țară frumoasă pe care trebuie s-o respecte și s-o iubească”, a menționat Ivanov.
Deputata a mai declarat că Partidul „ȘOR” se poziționează ca o formațiune constructivă.
„În timp ce alte partide fac politică – nu mai înțelegem de care – Partidul „ȘOR” muncește, transformă țara. Vom munci și vom fi alături de cetățeni”, a adăugat Violeta Ivanov la ceremonia de inaugurare a terenului de joacă din Coteala, Briceni.
La rândul său, primarul com. Elizavetovca din raionul Dondușeni, Alexandr Pastuh, i-a asigurat pe cetățenii veniți la deschiderea terenului de joacă că alături de echipa lui Ilan Șor va continua să dezvolte localitatea.
„Am făcut și voi continua să realizez împreună cu echipa Partidului „ȘOR multe lucruri frumoase pentru oameni. Echipa lui Ilan Șor demonstrează că poate schimba viața oamenilor”, a spus primarul de la Elizavetovca.
Locuitorii comunelor Coteala și Elizavetovca au fost felicitați și de președinții organizațiilor teritoriale ale Partidului „ȘOR” din raioanele Briceni și Dondușeni.
Pe 23 iulie, la inițiativa lui Ilan Șor, a fost lansat proiectul „Un teren de joacă pentru copii în fiecare localitate”. Până acum au fost construite și inaugurate șase terenuri de joacă pentru copii în localități rurale din diverse raioane ale țării.

Acest articol nu reflectă politica redacțională a redacției nordnews.md

* Este un material publicitar (P)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata