NordNews
Avem ce spune

Încă într-un sat din raionul Fălești, Partidul „ȘOR” a aprins lumina stradală

Partidul „ȘOR” a aprins aseară luminile pe străzile satului Doltu, comuna Ișcălău din raionul Fălești, unde nu a existat iluminat stradal public de mai bine de trei decenii. Este a doua localitate din cadrul comunei Ișcălău care deja are iluminat public, grație proiectului Partidului „ȘOR”. În timpul apropiat urmează să fie definitivat un proiect similar și în satul Burghelea din cadrul comunei Ișcălău. (P)

În satul Doltu, echipa Partidului „ȘOR” a instalat peste 14 kilometri de rețea electrică și aproape 500 de corpuri de iluminat de tip LED. Au fost modernizate cinci posturi de transformare a curentului. În comuna Ișcalău urmează să fie montate o rețea electrică cu lungimea totală de 30 de kilometri și o mie de LED-uri. Zece puncte de transformare vor fi modernizate.
Într-o adresare către locuitorii satului Doltu, liderul formațiunii, deputatul Ilan Șor a spus că, după proiectul cu iluminatul stradal, Partidul „ȘOR” va realiza și alte proiecte de dezvoltare a localităților.

Eu am promis la începutul acestui an că fiecare localitate unde sunt primari ai Partidului „ȘOR” va dispune de iluminat stradal. Anul viitor vom începe să reparăm drumurile, apoi grădinițele și școlile. Concomitent, am dat startul proiectului privind amenajarea terenurilor de joacă, unul dintre care va fi foarte curând și la Doltu, a spus Ilan Șor.

Prezentă la ceremonia de dare în exploatare a noului sistem de iluminat public, deputata Reghina Apostolova a spus că proiectul a fost realizat datorită suportului pe care echipa partidului îl are din partea cetățenilor.

Voi ați avut încredere în Partidul „ȘOR”, voi ați crezut în Ilan Șor, credem că astăzi nu regretați că ați luat această decizie. După acest proiect vor veni și altele –dezvoltarea infrastructurii, terenuri de joacă etc. Patru ani este un termen mare și noi vom reuși să facem multe lucruri frumoase pe durata mandatului, a subliniat Reghina Apostolova.

Deputata Marina Tauber a spus că Partidul „ȘOR” alături de cetățeni pot face schimbarea în țară.

Noi vă mulțumim foarte mult pentru încredere și votul dumneavoastră în alegerile locale. Aveți posibilitatea să schimbați realitatea în țară pentru că aveți suportul echipei Partidului „ȘOR” și suportul lui Ilan Șor, a menționat Tauber.

Vicepreședinta fracțiunii Partidului „ȘOR” în Parlament, Violeta Ivanov, a spus că schimbarea vine doar atunci când fiecare își aduce contribuția.

Acest proiect, oferit de echipa Partidului „ȘOR” cu multă dragoste, nu este deloc ușor. Oameni văd că acolo unde la conducere sunt reprezentanții echipei lui Ilan Șor lucrurile se mișcă în direcția bună, a spus Ivanov.

Proiectul de iluminare stradală este o realizare grandioasă pentru primarul comunei Ișcălău, Galina Muntean.

Timp de peste 30 de ani la noi nu a existat iluminat stradal. Azi iluminăm și satul Doltu. Mulțumesc tuturor oamenilor din satul Doltu care împărtășesc această bucurie alături de mine, alături de Partidul „ȘOR”. În curând vom avea terenuri de joacă, a spus Galina Muntean.

Proiectele de iluminare stradală demarate de Partidul „ȘOR” în mai multe localități din țară au fost inițiate de Ilan Șor. Până la sfârșitul acestui an, Partidul „ȘOR” va implementa proiecte de iluminare stradală în circa o sută de localități din țară.
P.
Acest material nu reflectă politica editorială a redacției portalului de știri Nordnews.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata