NordNews
Avem ce spune

Încă patru cazuri de COVID-19 la Fălești. Alte două asistente medicale, diagnosticate pozitiv

Încă patru cazuri noi de infectare în raionul Fălești. Pe lista celor bolnavi sunt două angajate medicale, o pacientă și o persoană care muncea la fabrica „Kinder” din oraș. Asistenta medicală are 69 de ani și este din satul Albinețul Vechi. Aceasta muncește la Spitalul Raional din Fălești.

Potrivit reprezentanților Centrului de Sănătate Publică din Fălești, asistenta medicală ar fi intrat în contact cu o pacientă internată în Spitalul Raional Fălești, care, ulterior, a fost și ea diagnosticată cu COVID-19. Bolnava are 74 de ani și este din satul Năvârneț.
O altă bolnavă diagnosticată cu COVID-19 este felcer la Substația Medicală Urgentă din Fălești. Femeia are 45 de ani și este din satul Ilenuța, al aceluiași raion.
Cea de-a patra bolnavă este din satul Ciolacul Nou. Femeia are 51 de ani și este angajață la farica de jucării pentru ouă „Kinder”.
Toate pacientele au fost internate în Secția Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Clinic Bălți.
Menționăm că, de astăzi, Spitalul raional Fălești internează pacienți cu simptome de coronavirus. La moment, în instituția curativă sunt internate două bolnave.
Până în prezent, în Republica Moldova sunt confirmate 965 de cazuri de infectare cu COVID-19.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"