NordNews
Avem ce spune

Încă patru cazuri de infecatare cu COVID-19 la Fălești. Două persoane sunt angajate la fabrica KINDER

Astăzi, în raionul Fălești au fost înregistrate încă patru cazuri noi de infectare cu COVID-19. Este vorba despre o femeie din satul Călugăr în vârstă de 46 de ani, care muncește la fabrica de jucării pentru ouă „ Kinder” din Fălești. Tot acolo activează încă o victimă a coronavirusului din satul Burghelea, în vârstă de 58 de ani.

Alte două persoane sunt din satul Hîncești. Potrivit reprezentanților Centrului de Sănătatea Fălești, aceștia sunt soț și soție și au 71 și respectiv 66 de ani. Recent, cuplul a fost vizitat de feciorul său care locuiește în Chișinău și care cu câteva zile în urmă s-a întors din străinătate.
Toți au fost internați aseară, în Spitalul Clinic din Bălți, Secția Boli Infecțioase.
Menționăm, că astăzi, fabrica de jucării pentu ouă „Kinder” din Fălești și-a sistat temporar activitatea. Asta după ce mai mulți angajați au fost diagnosticați cu COVID- 19. Decizia a fost luată în cadrul Ședinței Comisiei Raionale pentru Situații Excepționale.
Potrivit președintelui raionului Fălești, Sergiu Fîntînă, muncitorii de la fabrică au fost plasați în carantină la domiciuliu. Totodată, acesta ne-a spus că ar fi existat mai multe surse de infectare.

Femeia din satul Ișcălău, diagnosticată ieri cu coronavirus și angajată la fabrică din Fălești, a intrat în contact cu o persoană recent revenită în țară. De asemenea, și femeia din Călugăr a interacționat cu mai multe persoane, una dintre acestea fiind de aseamenea, angajată la fabrica dată”, ne-a spus președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă.

În total, în raionul Fălești au fost înregistrate 11 cazuri de infectare cu COVID-19.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata