NordNews
Avem ce spune

Încă un atac al rechinilor în Egipt. O româncă de 40 de ani a fost găsită moartă

Două femei au fost ucise în urma unor atacuri de rechini în Marea Roșie din Egipt, la sud de orașul Hurghada, a anunțat duminică Ministerul egiptean al Mediului, scrie România Liberă. 

Două surse au declarat pentru Reuters că trupul unei turiste românce în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost descoperit la câteva ore după un atac care a provocat moartea unei austriece în vârstă de 68 de ani. Ambele atacuri au avut loc la o distanță de 600 de metri unul de celălalt, în largul coastei orașului Sahl Hasheesh, potrivit surselor.

În declarația sa, ministerul a precizat că a fost formată o comisie pentru a examina circumstanțele atacurilor și orice motive științifice din spatele acestora.

De asemenea, acesta a menționat că guvernatorul guvernoratului Mării Roșii, generalul-maior Amr Hanafi, a emis un ordin de suspendare a tuturor activităților în zona din jurul atacurilor.

Prima victimă a fost transferată la un spital privat local, a declarat pentru Reuters o sursă din cadrul Direcției pentru afaceri sanitare de la Marea Roșie. Acesta a adăugat că s-a încercat resuscitarea acesteia, dar a murit din cauza rănilor.

O sursă a adăugat, de asemenea, că femeia austriacă a trăit în Egipt în ultimii cinci ani împreună cu soțul ei egiptean.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"