NordNews
Avem ce spune

Încă un candidat a depus semnăturile la CEC

Octavian Țîcu, candidatul Partidului Unității Naționale la alegerile prezidențiale din toamnă, a depus listele de subscripție cu semnături în susținerea sa la Comisia Electorală Centrală. Echipa sa a reușit să adune aproape 20 de mii de semnături.

Țin să mulțumesc tuturor cetățenilor care de la Nord la Sud, și de la Est la Vest și-au oferit aceste semnături. […]Rugăm Comisia Electorală Centrală să trateze cu respect acest efort al echipei de colectori și aceste semnături pe care le-au dat cetățenii R.Moldova în condițiile extrem de dificile a pandemiei. Sperăm că într-o perioadă scurtă să fim înregistrați, ca să putem începem campania electorală”, a declarat Țîcu.

Până în prezent, patru politicieni au fost înregistrați de către CEC la funcția de candidat pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Este vorba despre Andrei Năstase (Platforma DA), Renato Usatîi (Partidul Nostru), Tudor Deliu (Partidul Liberal Democrat din Moldova) și Igor Dodon (Partidul Socialiștilor din Republica Moldova). Totodată, cererea de înregistrare a lui Andrian Candu (Pro Moldova) a fost respinsă.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"